Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrita skrivnost Ane Roš

10. 8. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Ana Roš

Ana Roš v trgovinici Ana Roš & Tuš Boutique v Ljubljani foto: Marko Vavpotič/M24

Končno je znano, kdaj se njen posel tudi uradno seli v prestolnico.

Svetovno priznana kuharska mojstrica in prejemnica dveh Michelinovih zvezdic Ana Roš je sicer konec junija v Ljubljani že odprla trgovinico. Gre za skupen projekt Ane in trgovinske verige Tuš, ki sliši na ime Ana Roš & Tuš Boutique, najdete pa jo na Pogačarjevem trgu v središču Ljubljane. Že nekaj mesecev pa je znano, da se njen posel v prestolnico seli tudi samostojno, pod njenim lastnim imenom. Zdaj je končno razkrila in potrdila, kdaj se njen prvi projekt tudi odpira. Očitno pa je razkrila tudi uradno ime.

Na Instagramu je namreč delila povezavo do novega profila pod imenom Pekarna Ana, kjer bodo na voljo pekovski izdelki iz droži, za projektom pa naj bi sicer stala glavna pekarica Hiše Franko Nataša Đurić. Pekarna se bo odprla septembra, lokacija pa naj bi bila nasproti Name v samem središču mesta Ljubljana. 

Pred Ano Roš so sicer kar pestri meseci. Poleg trgovine in pekarne se naj bi v novem hotelu v Knafljevem prehodu odprl tudi čisto nov bistro. Ana Roš pa naj bi v letu 2023 odprla tudi restavracijo v luksuznem letovišču Petram Resort & Residences v Savudriji.

prejšnji članek
Nina Gazibara razkrila svojega prvega fanta
Svet slavnih
Nina Gazibara razkrila svojega prvega fanta
naslednji članek
Vesne Ponorac si želijo številni slovenski glasbeniki
Svet slavnih
Vesne Ponorac si želijo številni slovenski glasbeniki