franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Moss daleč proč od nekdanjega življenja

15. 8. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
kate moss

Kate Moss foto: Profimedia

Kate Moss je bila pred leta kraljica londonskih zabav, zdaj pa uživa na podeželju ter se raje druži z vrtnicami kot ljudmi.

Britanska supermanekenka Kate Moss je za radio BBC nedavno zelo odkrito spregovorila o svoji uporabi drog, zakaj vedno brani Johnnyja Deppa, vsem pa je tudi povedala, zakaj je bila prestrašena. Kate je spregovorila o svoji jezi zaradi obsodbe, ki je je bila deležna po objavi fotografij, na katerih jemlje kokain.

»Vsi okoli mene so jemali kokain. Tudi tisti, ki so o tem poročali. A prevzela sem krivdo za uživanje drog. Zdelo pa se mi je hinavsko, da so me obtoževali za jemanje drog, saj bi zaradi obtožb lahko izgubila hčer,« je povedala 48-letnica: »K sreči me niso obsodili in Lila je lahko ostala pri meni.«

Mossova že trideset let predstavlja vrh britanskega kul odnosa do sveta. Toda ženska, ki si je vodilo »Nikoli se ne pritožuj, nikoli ne razlagaj« izposodila od svojega nekdanjega fanta Johnnyja Deppa, je izkoristila intervju na nacionalnem radiu, da je spregovorila o tesnobi, ki je hromila njena najstniška leta manekenstva, ter o zlorabah in slabem ravnanju, ki jih je utrpela v modni industriji. In zakaj je branila svojega nekdanjega moža?

»Verjamem v resnico in verjamem v poštenost in pravičnost,« je dejala. Njen nastop na Deppovem sojenju je spodbudila želja, da bi popravila krivico, ki se mu je dogajala zaradi lažnih obtožb Amber Heard.

»Poznam resnico o Johnnyju. Vem, da me nikoli ni brcnil po stopnicah. To resnico sem morala povedati,« je dejala. Kate se je pred časom preselila na podeželje, v hišo z velikim vrtom: »Zabave me zdaj dolgočasijo. Zdaj sem obsedena z vrtnarjenjem, obrezovanjem vrtnic in gojenjem zelišč.«

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Boleča izguba za Oljo, ostala brez staršev
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Boleča izguba za Oljo, ostala brez staršev
naslednji članek
Pevka Ana Vurcer končno pokazala novega fanta
Svet slavnih
Pevka Ana Vurcer končno pokazala novega fanta
#nasazenazenska
nasazenazenska