državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maša in Petra iz MasterChefa postali TV voditeljici

5. 9. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
šef-doma

Šef doma z Mašo Trubačev in Petro Trofenik, vsak delavnik ob 18.05 uri od ponedeljka, 12. septembra, na TV SLO 1. foto: RTV Slo

Pred Mašo Trubačev in Petro Trofenik, ki smo ju spoznali v šovu MasterChef, je nov izziv. Postali sta namreč voditeljici kuharske oddaje Šef doma.

Na TV SLO 1 se vrača nova sezona popoldanske kuharske oddaje Šef doma, ki pa se bo tokrat odvila pod taktirko novih dveh voditeljic. Nov obraz druge sezone sta postali Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, ki smo ju že spoznali v kuharskem šovu MasterChef Slovenija.

»Maša in Petra si bosta med tednom podajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence in tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuraski šefi v svojih domačih kuhinjah,« pojasnjujejo na TV SLO in dodajajo, da bo oddaja na ogled vsak delavnik ob 18.05 uri.

Šef doma z Mašo Trubačev in Petro Trofenik, vsak delavnik ob 18.05 uri od ponedeljka, 12. septembra, na TV SLO 1.

Šef doma z Mašo Trubačev in Petro Trofenik, vsak delavnik ob 18.05 uri od ponedeljka, 12. septembra, na TV SLO 1. foto: RTV SLO

prejšnji članek
Hajdi s pravo marketinško potezo do uspeha
Svet slavnih
Hajdi s pravo marketinško potezo do uspeha
naslednji članek
Exatlon: Tekmovalka predčasno zapustila izziv
Resničnostni šovi
Exatlon: Tekmovalka predčasno zapustila izziv