GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matej Rokavec po mamini nesreči: Zdaj sva ati in jaz za vse

15. 9. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
rokavec

Matej Rokavec foto: POP TV

Družina Rokavec znova dokazuje, kako pomembno je, da držijo skupaj. Matejeva mama je namreč utrpela hudo poškodbo, kar je prineslo nemalo sprememb. Akter šova Ljubezen po domače nam je zaupal, da je vpet zlasti v garaško delo v delavnici in na kmetiji. Kako pa se imata Sentya in mala Aurora?

Matej Rokavec ima trenutno zelo natrpan urnik in bolj malo časa za počitek. Poleti je njegova mama utrpela poškodbo, ki je v njihova življenja prinesla kar nekaj sprememb. »Naša mami si je junija polomila vretenca, njeno gibanje je omejeno. Gre pa na bolje, ni na vozičku, pa tudi veliko volje ima,« nam je pojasnil Matej in dodal, da mami že želi, da bi lahko pomagala pri delu, ki ga je doma v izobilju.

Ivan in Matej Rokavec foto: njena.si

»Zdaj sva ati in jaz za vse. Skrbiva za kmetijo in delavnico, posel peljeva naprej, pri vsakdanjih opravilih pa pomagata še sestri. Skratka, poprijel sem se garanja, da delo poteka naprej po ustaljenem redu,« razloži Matej, ki je srečen, ker se po napornem delu vrača v objem svojih dveh deklet. »Sentya skrbi za našo princesko, ki lepo raste in se razvija. Aurora skoraj že hodi!« še veselo pove.

prejšnji članek
Takšno je v resnici življenje v šovu Kmetija
Resničnostni šovi
Takšno je v resnici življenje v šovu Kmetija
naslednji članek
Prehrana pri občutljivem črevesju
Zdravje
Prehrana pri občutljivem črevesju