stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears jezna na sina

25. 9. 2022; 09.00
Avtor: Revija Lady
britney-spears

Britney Spears foto: Reuters

Britney Spears si skrbništvo nad sinovoma deli z bivšim možem Kevinom Federlinom, ki pa ima na njeno smolo vse večji vpliv na fanta. A pevka se tokrat ne da ...

Pevka Britney Spears je sporočila svojima sinovoma ter njunemu očetu in svojemu nekdanjemu možu Kevinu Federlinu, da potrebuje brezpogojno ljubezen in podporo, ne pa nesramnih komentarjev na račun njenega psihičnega zdravja. Pevka se je za to izjavo odločila, potem ko je njen 16-letni sin Jayden James novinarjem dejal, da se bo vrnil k njej, ko bo psihično zdrava.

britney spears foto: revija zvezde

»Jayden, spodkopavaš me tako kot vsa moja družina. Praviš, da moliš zame? Moliš? Za kaj?« je sina javno pozvala Britney. »Še naprej delam, da bom lahko plačala pravne stroške moji mami Lynne Spears in njeno hišo. Bi rad, da ozdravim zato, da bom lahko tvojemu očetu še naprej plačevala 40 tisoč dolarjev mesečno? Žalostna sem, da me nihče od vas ne spoštuje kot osebe. Bil si priča, kako je moja družina ravnala z menoj. Zdi se mi, da prav uživaš, ko govoriš naokoli, da je z mano nekaj narobe.« Zvezdnica svoje razmišljanje zaključi z opozorilom sinovoma, da naj pazita, kaj počneta, saj jima lahko zapre njun bančni račun. »Potem bo zgodba popolnoma drugačna,« je prepričana.

Britney Spears

Britney Spears foto: Profimedia

prejšnji članek
Kmetija: Aljaževa skrivnost prišla na plan
Resničnostni šovi
Kmetija: Aljaževa skrivnost prišla na plan
naslednji članek
Igor Mikič: Njegov ideal ženske je princesa Diana
Svet slavnih
Igor Mikič: Njegov ideal ženske je princesa Diana