pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvič o skrivnosti: Kdo je bil slovenski Big Brother?

30. 9. 2022; 08.00
Avtor: J.K.
big-brother

Tadej foto: edit: njena.si

'Govori, Big Brother …' Skoraj zagotovo se spomnite glasu, ki je prek zvočnika nagovarjal tekmovalce v hiši priljubljenega resničnostnega šova Big Brother? Pa ste se kdaj vprašali, kdo je posodil glas Velikemu bratu? Ker je od šova minilo že veliko let, ta podatek kot zanimivost delimo z vami …

Vodilna medijska hiša Pro plus je ustvarila 5. sezon resničnostnega šova Big Brother, od tega eno, v kateri so sodelovali znani obrazi. V vsem tem času gledalci nikoli niste izvedeli, kdo je bil Big Brother, oz. pravilneje povedano, kdo je skrivnostnemu liku Velikega brata posodil glas. Ker je od zadnje sezone minilo že šest let, naj vam kot zanimivost zaupamo, da znameniti glas pripada vsestranskemu glasbeniku in ustvarjalcu radijskih oglasov, ki sliši na ime Tadej Vasle.

Tadej Vasle (zgoraj, desno) je bil nekoč član glasbene skupine Rok 'n' Band . foto: pr

Član vokalne zabavnoglasbene skupine Male Malice, ki je bil pred leti del zasedbe Rok'n'band, je tudi sicer nekoliko skrivnosten stric iz ozadja, ukvarja se namreč s pisanjem besedil, ustvarjanjem glasbe in glasbenih aranžmajev.

Morda vam je ostal v spominu po udeležbi na Emi 2010, kjer je z glasbenimi kolegi nastopil kot Vaso & D Plejbeks. Fantje so tedaj s šaljivo obarvano komunikacijo in izborom pesmi 'Gremo na Emo' prevetrili dogajanje ter sprožili nemalo vprašanj o tem, kdo so skrivnostneži in kakšen je pravzaprav njihov namen udeležbe.

Tadej Vasle leta 2010 foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Exatlon: Ni vse tako, kot je videti z domačega naslonjača
Resničnostni šovi
Exatlon: Ni vse tako, kot je videti z domačega naslonjača
naslednji članek
Znova poškodba na apokaliptičnem poligonu: Akrobatko odpeljal rešilec
Resničnostni šovi
Znova poškodba na apokaliptičnem poligonu: Akrobatko odpeljal rešilec
#nasazenazenska
nasazenazenska