mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec Robert Korošec ima novo strast

1. 10. 2022; 05.00
Avtor: Revija Lady
Robert Korošec

Robert Korošec foto: Planet TV

Igralec Robert Korošec se je začel intenzivno ukvarjati s kolesarstvom. Preverite, kaj na ta način premaguje in kaj vse je že doživel na cesti od nekaterih ljudi.

Igralca Roberta Korošca je gledanje kolesarskih dirk po televiziji tako prevzelo, da se je začel spraševati, ali bi tudi njemu uspelo premagati kakšen klanec. To se je odločil preveriti spomladi 2021 in vse skupaj ga je tako potegnilo, da se je začel intenzivno ukvarjati s kolesarstvom, kar vključuje tudi detajle pri kolesu in njegovih nastavitvah ter fizični pripravljenosti. Ima tudi trenažer, tako da pozimi kolesa ne pospravi v kot, temveč trenira v notranjosti in se pripravlja na izzive, ko je spet lepo vreme.

robert korosec foto: Osebni arhiv

»Kolesarstvo mi je dalo tudi ventil, kot ga imajo nekateri, recimo, pri boksu. Pri obremenitvah se veliko pogovoriš sam s seboj in mogoče kakšne življenjske težave lažje rešiš ali pa dobiš ideje za ustvarjanje in tako naprej,« razkriva Robert. Z drugimi udeleženci v prometu po navadi nima težav, ker se sam drži predpisov, mu pa včasih prekriža pot kakšen nebodigatreba.

»Normalno, ker smo v Sloveniji, se pojavi kdo, ki bi rad kaj pametnega povedal kolesarju, a se večinoma nasmejim, ker gre za ljudi, ki praviloma nimajo pojma o predpisih ali pa jih nekaj frustrira in morajo to dati ven. Bi pa ljudem svetoval, naj ne trobijo kolesarjem za vsako ceno, ker te to lahko zelo prestraši in izgubiš ravnotežje ali kaj takega. Skratka, nevarno je,« opozarja Robi. Kakšnega posebnega kolesarskega cilja nima, za zdaj tudi še ni odpeljal nobene dirke, kar pa se bo – upa, da – oktobra spremenilo.

prejšnji članek
Modrijan Švab se je poročil
Svet slavnih
Modrijan Švab se je poročil
naslednji članek
S kivijem do urejene prebave in nad simptome prehlada
Zdravje
S kivijem do urejene prebave in nad simptome prehlada