Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Anamarija pred začetkom Exatlona utrpela nesrečo

3. 10. 2022; 11.00
Avtor: Vesna Meško
Anamarija-Kastelic 2

Anamarija Kastelic foto: edit: njena.si

Izpadla tekmovalka Anamarija Kastelic se je na poligonih borila kljub temu, da se je pred izzivom Exatlon poškodovala. Tekom klepeta nam je zaupala, kaj vse je doživela v Dominikanski republiki, razkrila pa tudi zamolčane neprijetnosti, ki jih je doživela s strani modre ekipe.

Anamarija, preden si odpotovala v Dominikansko republiko, si nam dejala, da si obetaš nepozabno izkušnjo, o kateri boš lahko nekoč pripovedovala tudi svoji bodoči družini. Žal je za teboj krajša izkušnja, kot pa si upala, pa vendar, s kakšnimi vtisi si se vrnila domov?

Kljub temu, da je moja izkušnja trajala tri tedne, sem se v tem času ogromno stvari naučila, ki mi bodo koristile tudi v prihodnosti. Ena od teh je zagotovo ta, da ne obupaš in se z najboljšimi močmi boriš do konca. Zato sem ponosna, neglede na to, kaj pravijo drugi, to je moje življenje in moja preizkušnja, ki sem si jo ustvarjala sama zase, za svoje spomine.

Anamarija Kastelic foto: Planet TV

Ko se danes sprehodiš čez minule spomine, te morda premami misel, da bi v kakšnem trenutku ravnala drugače? Če bi lahko, kaj bi spremenila?

Za noben trenutek mi ni žal, vem, da sem bila iskrena in se pokazala v svoji luči. Želim si samo, da pred začetkom Exatlona ne bi imela nesreče in si močno zvila gležnja. To je namreč precej vplivalo na moje nastope, saj na noben poligon nisem šla 100-odstotno. Ampak ko imaš tako ogromno željo po nečem, poskušaš odmisliti in se spopasti s tem.

Kaj poleg spretnosti, moči, dobre kondicije in hitrosti še vpliva na zmago na poligonu? Kaj ima morda velik pomen, a tega pred TV ekrani ne vidimo?

Na začetku se ni bilo prijetno spopasti z neprijetnim besedami nasprotne ekipe, kot so: 'ne more, ne zna, nima glave, nima nog … '. To so kričali med zadnjimi sekundami metanja. To seveda ni bilo prikazano na televiziji, razumem pa, da je bila to na začetku taktika, s katero so nas poskušali na verbalen način "premagati".

Anamarija Kastelic foto: Planet TV

Kako ste se s sotekmovalci razumeli izza kamere?

S sotekmovalci smo se super razumeli, z enimi se seveda bolj povežeš, z nekaterimi manj. Ampak na koncu dneva smo se vsi spodbujali, se med seboj poslušali ter ustvarjali spomine za celo življenje.

Poslovila si se po izgubljenem dvoboju z Lino – je težko spopasti se s članom iste ekipe?

S članom iste ekipe se je definitivno izziv spopasti, Lina pa je v naši ekipi med puncami veljala še za najmočnejši člen. Na to se sicer nisem želela ozirati, saj sem svoje misli raje usmerila na tekmovanje in na to, da jaz uživam na poligonu.

Kako se počutiš sedaj, ko si se vrnila v objem domačih?

Sedaj ko sem doma, se počutim odlično, biti med domačimi, ki te resnično poznajo in te imajo radi, je najlepši občutek. 

Anamarija Kastelic foto: Planet TV

Anamarija Kastelic foto: Planet TV

Anamarija Kastelic foto: Planet TV

prejšnji članek
Kmetija: Tekmovalci ne vedo, da zanje skrbi Tilen Brglez
Resničnostni šovi
Kmetija: Tekmovalci ne vedo, da zanje skrbi Tilen Brglez
naslednji članek
Ne boste verjeli, kdo je Modrijanu pel na poroki
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kdo je Modrijanu pel na poroki
#obraziavenija
obraziavenija