901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivan Zak priznava, da ni jutranji človek

4. 10. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Ivan Zak_njena

Ivan Zak na Aktualu foto: Radio Aktual

Priljubljeni hrvaški glasbenik te dni navdušuje z novo pesmijo, ki jo je izdal z Bobanom Rajovićem. Danes jo je predstavil tudi na Radiu Aktual, tam pa je v jutranjih urah gostoval kar brez spanca.

Ivan Zak ne skriva, da ni jutranji človek. Ponoči najraje ustvarja, zato zelo težko zaspi, je pa njegovim prijateljem jasno, da ga v jutranjih urah ne smejo klicati. Vseeno nas je presenetil, ko je na vprašanje, ali je prezgodaj, na Radiu Aktual je namreč gostoval že ob 9. uri zjutraj, odgovoril: "Nisem še šel spati, tako da mi je tole v resnici pozno in ne zgodaj."

Boban Rajović in Ivan Zak foto: Arhiv

Klemen Bunderla, Žana L. Vidmar, Ivan Zak foto: Radio Aktual

Hrvaški glasbenik je v jutranjem programu sicer predstavil najnovejše glasbeno sodelovanje. Za pesem Kilometri ljubavi se je namreč povezal z dolgoletnim prijateljem, črnogorskim glasbenikom Bobanom Rajovićem. "Poznava se še iz časov, ko sem imel diskoteko. Pel je že pred mano in gostoval pri meni, tako da se poznava že okoli sedemnajst let. Super je bilo delati z njim. Je taka odbita oseba. Usedel se je v avto v Beograd in prišel sredi noči k meni domov v Zagreb, kjer imam studio." Novo pesem pa bo, kot je obljubil, zapel tudi v soboto, 21. oktobra, na Oktoberfešti na Dolenjskem. "Prepričan sem, da bomo s publiko takrat to novo pesem že prepevali v en glas in komaj čakam, da jo bom v živo zaigral z bandom." Poleg Zaka bodo za dober žur v Športni dvorani Leona Štuklja od 19. ure dalje poskrbeli tudi Vunjak, Skater, Vzrock, Aktualova Galama in Petkova pumba. Pohitite z nakupom vstopnic, saj je njihovo število omejeno.

prejšnji članek
Kam je pobegnila Helena Blagne?
Svet slavnih
Kam je pobegnila Helena Blagne?
naslednji članek
Priljubljeni Prevc končal športno kariero
Svet slavnih
Priljubljeni Prevc končal športno kariero