Novinarska konferenca Osnovne šole Savsko naselje Svet24.si

Učenci vdrli v e-redovalnico; že lani so si ...

domen prešeren mediaspeed Svet24.si

Drugi tir gradi tudi dobavitelj spornih mask v ...

drugi-tir, stanko-polanič, tine-vadnal, jurij-krč, janez-škrabec Necenzurirano

Nasledniki Ivana Zidarja tečejo nov krog #kolumna

Urška Klakočar Zupančič Reporter.si

Afera falcon: poglejte, kako luksuznemu hotelu na ...

mikaela shiffrin lv Ekipa24.si

Srce parajoče! Mikaela Shiffrin objavila ...

Zelenski se bo vključil v festival v soboto, 11. februarja Odkrito.si

Ker Sanremo ostaja Sanremo ... Ali pač?

luka doncic pm Ekipa24.si

Kakšno je zdravstveno stanje Luke Dončića? ...

Alec Baldwin dosegel poravnavo z družino ustreljene snemalke
| STA

Alec Baldwin dosegel poravnavo z družino ustreljene snemalke

Alec Baldwin, Profimedia

Igralec Alec Baldwin je z družino snemalke Halyne Hutchins, ki jo je po nesreči lani ustrelil na snemanju filma Rust, dosegel poravnavo. S snemanjem filma bodo znova začeli januarja, producenti pa so se odločili, da bo mož pokojne snemalke Matthew Hutchins prevzel vlogo izvršnega producenta.

Baldwin je po sredini odločitvi na Instagramu zapisal: "Z veseljem naznanjamo poravnavo v civilni tožbi, vloženi v imenu družine snemalke Halyne Hutchins." Ob tem je pojasnil, da so "v tem težkem procesu vsi želeli storiti vse, kar bi bilo najboljše za njenega sina Halyna."

Podrobnosti poravnave, v katero je med drugim vključeno tudi podjetje Rust Movie Productions, ustanovljeno za snemanje filma, Baldwin in producenti niso razkrili.

Mož pokojne snemalke je ob poravnavi medijem povedal, da nima nobenega interesa sodelovati v obtoževanju ali pripisovanju krivde bodisi producentom ali Baldwinu. "Vsi verjamemo, da je bila Halynina smrt tragična nesreča," so njegove besede povzeli mediji.

Baldwin, igralec in producent filma, ki je pred letom dni po nesreči ustrelil snemalko s pištolo - rekvizitom - medtem ko je vadil prizor streljanja v leseni cerkvi, je ob tem ranil tudi režiserja filma Joela Souzo. Ta je dejal, da bo film, h kateremu se bodo vrnili vsi prvotni igralci, posvetil "spoštovanju Halynine zapuščine in njenemu ponosu".

"Čeprav je projekt zaznamovan z grenkobo, sem vesel, da bomo zdaj skupaj dokončali, kar sva s Halyno začela," je še dodal režiser.