Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gloria Kotnik: Zdaj drugače čutim, kar mi je uspelo doseči

13. 10. 2022; 09.00
Avtor: STA
Gloria Kotnik

Gloria Kotnik foto: Domen Jančič

Slovenska deskarka Gloria Kotnik je v Pekingu spisala najlepše poglavje v karieri, potem ko je v četrtem poskusu osvojila bronasto olimpijsko kolajno. Danes na to obdobje gleda drugače, kot tedaj, ko je žela uspehe.

Ob spominu na Peking ter nenadejano kolajno v paralelnem veleslalomu se ji oči še kdaj orosijo. Tokrat ob pogovoru z mediji ob predstavitvi reprezentanc Smučarske zveze Slovenije v Planici sicer ne, vseeno pa še naprej čustveno dojema dosežek izpred osmih mesecev.

"Res je bilo sanjsko. Zdaj drugače čutim, kar mi je uspelo doseči. Drugače gledam na vse, kot sem takrat tik po uspehu. Zdaj res toliko bolj cenim ta dosežek," je uvodoma dejala 33-letnica.

Gloria Kotnik, deskarka na snegu foto: MEDIASPEED

"Ob posnetkih, ki jih gledam, ali ko govorim o tem, me še vedno preplavijo čustva. Je res velika stvar. Nekaj, kar sem si želela kot otrok. Ko ti enkrat to uspe in to v takšnih okoliščinah, je vse skupaj še toliko bolj čustveno," pravi Gloria Kotnik.

Po premoru zaradi materinstva se je vrnila na tekmovališča in nato ravno na najpomembnejši tekmi po zahtevnem obdobju s poškodbami v zadnjih letih dosegla vrhunec kariere.

gloria kotnik foto: revija zvezde

"Mislim, da je moje deskanje na vrhunski ravni že nekaj časa, so pa bile težave drugje. Predvsem zdravstvene, kar je posledica preobremenjenosti. Naredila sem velik mentalni preskok, kar sem uspela prenesti v prejšnjo sezono in upam, da bom to obdržala tudi v naslednjih," pravi slovenska deskarka, ki jo prve tekme svetovnega pokala čakajo v Livignu na začetku decembra.

Gloria Kotnik

Gloria Kotnik foto: alesfevzer.com

prejšnji članek
Vidno shujšani Ivan po prihodu iz Kmetije moral po novo garderobo
Resničnostni šovi
Vidno shujšani Ivan po prihodu iz Kmetije moral po novo garderobo
naslednji članek
Zimska zabava v središču Ljubljane
Moda&Lepota
Zimska zabava v središču Ljubljane