požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Te znane Slovenke so z javnostjo delile najbolj pikantne podrobnosti

16. 10. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Nina, Irena, Špela

Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran in Špela Grošelj foto: Mediaspeed

Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, spolnosti, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in, da, o moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju. Smeh pa posledično zagotovljen.

V petek je svojo uradno medijsko premiero doživela nova predstava Vročica, v kateri na odru tako z igro, plesom in petjem blestijo tri popolnoma različne ženske iz sveta zabave. Mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran, igralka Nina Ivanič in pevka popularne glasbe Špela Grošelj, ki sta jih na odru združili gonilna sila najbolj priljubljenega komercialnega gledališča pri nas Urška Alič in nagrajena režiserka Nina Kleflin.

Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran in Špela Grošelj po predstavi. foto: Mediaspeed

Rezultat?

Udarna glasbena komedija, ki bo to jesen in zimo zagotovo poskrbela za številne sproščene večere in zagotovo ponuja možnost za številna druženja. Na premiernem večeru so vse ustvarjalce podprli tako številni prijatelji in podporniki kot tudi tisti, ki so že komaj čakali na novo dozo smeha. Le-ta je ob ogledu Vročice zagotovljen, saj se v dialogih najdejo tako ženske kot moški, no, slednji v njih predvsem prepoznajo nežnejši spol. Pika na i predstavi pa je zagotovo glasbeni izbor slovenskih in tujih uspešnic, ki ga na svoj način na odru predstavijo glavne akterke. Te s svojim nastopom dosežejo to, da si želite tudi vi zapeti, morda celo vstati in zaplesati. Verjemite, že na premiernem večeru so s svojimi pevskimi vložki k vzdušju pripomogli številni gledalci, z novimi ponovitvami in večjo sproščenostjo na odru pa bo tega zagotovo še več. 

foto: m24

Voditeljica Petra Krčmar foto: m24

Leticia Yebuah Slapnik je na premieri podprla sestro dvojičico. foto: M24

Špelin dober prijatelj Matej Čepon in Aleša Bagola foto: Mediaspeed

»Oddelale smo svoje, uf, dober zalogaj. (smeh) Počutimo se kot po maratonu, a je bilo vredno, saj so ljudje zelo uživali in se nasmejali. Me smo na odru uživale, gledalci pa, kot smo videle, tudi. Zdaj pa predstava pluje po vsej Sloveniji,« so po premieri povedale zvezde večera, Nina, Irena in Špela.

Dekleta se zdaj odpravljajo na turnejo po celi Sloveniji, več o predstavi (tudi datume ponovitev) pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

David Sluga z ženo

David Sluga z ženo foto: M24

Družina Kozlevčar

Družina Kozlevčar foto: M24

Iryna Osypenko

Iryna Osypenko foto: M24

Jasna Kuljaj

Jasna Kuljaj foto: M24

prejšnji članek
Carlos Ponce kmalu v Sloveniji
Svet slavnih
Carlos Ponce kmalu v Sloveniji
naslednji članek
Tjaša Železnik ga ima resnično rada
Svet slavnih
Tjaša Železnik ga ima resnično rada