1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Selena Gomez razmišljala o samomoru in bila na štirih zdravljenjih

4. 11. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Selena Gomez

Selena Gomez foto: Promocijski material

Ameriška pevka in igralka je izdala nov dokumentarec v katerem predstavlja surovo zgodbo svojega mentalnega zdravja. Razkrila je diagnozo, zaradi katere je bila na štirih zdravljenjih v različnih ustanovah, šokirala pa je tudi s priznanjem, da je med eno izmed epizod razmišljala o samomoru.

30-letna Selena Gomez je v dokumentarcu razkrila, da so ji postavili diagnozo bipolarne osebnosti, zaradi katere svojega obnašanja večkrat ni zmogla nadzorovati, vplivalo pa je tudi na njene zasebne odnose. Leta 2018 je med eno izmed epizod, ki jo je sprožila bipolarna osebnost, razmišljala celo o samomoru. "Mislila sem, da bo svet boljši, če mene ne bo v njem," je priznala za ameriške medije in razkrila, da je zatem pristala na veliki količini zdravil. Ta so umirila njeno psihično stanje, a se hkrati ni počutila, kot da je to ona. Uradno diagnozo je sicer prejela šele leto dni kasneje. Kar štirikrat pa se je zaradi diagnoze odpravila tudi na uradno zdravljenje v ustanovo. 

Selena Gomez foto: Profimedia

Grozno obnašanje

Gomezova v dokumentarcu priznava, da se je do svojih bližnjih večkrat grozno obnašala. "Zato pravi, da imam najboljše prijatelje in družino, predvsem mamo in očima Briana, ker z njima ne bi smela govoriti tako, kot sem. Še vedno govorim, kako žal mi je, saj se spomnim določenih stvari, ki sem jih naredila in sem bila resnično zlobna. Ob tem priznava, da je prepričana, da bi se ji morali zaradi njenega obnašanja odpovedati, a tega seveda niso storili. 

Zdravljenje zlomljenega srca

Z besedami se sicer direktno ne dotakne nekdanjega partnerja Justina Bieberja, a prizna, da je pesem Lose You to Love me namenjena njenemu soočenju z zlomljenim srcem. "Gre za več kot samo izgubljeno ljubezen. Gre za to, da sem se morala sama naučiti izbrati sebe, izbrati življenje. Vse je bilo javno, počutila sem se, kot da me lovi preteklo razmerje, ki ga drugi niso želel izpustiti."

prejšnji članek
Od moža Gordane (Šverc komerc) so se poslovili tudi igralci iz serije
Svet slavnih
Od moža Gordane (Šverc komerc) so se poslovili tudi igralci iz serije
naslednji članek
Bolj se bližamo koncu leta, močnejše energije se vsipajo z neba
Zdravje
Bolj se bližamo koncu leta, močnejše energije se vsipajo z neba
#nasazenazenska
nasazenazenska