Karim Merdjadi foto: M24
Znani chef Karim Merdjadi in žirant v kuharskem šovu MasterChef Slovenija brez kančka sramu pove, da je tudi on samo krvav pod kožo in da se mu dogaja vse tisto, kar se dogaja tudi navadnim smrtnikom. »V življenju sem naredil veliko kuharskih napak, kar pa ni nič narobe, saj sem se iz vsake nekaj naučil. Bilo jih je toliko, da se vseh niti ne spomnim, a ena mi je še posebej ostala v spominu.« Ta napaka je bila povezana z eksperimentiranjem: »Ko sem bil star kakšnih sedemnajst let, sem že dobro vedel, da je treba dati testenine kuhati v vrelo vodo, mene pa je kljub temu zanimalo, kaj se zgodi, če jih daš v mrzlo. Tako sem na lastni koži ugotovil, da to ne gre. Zato lahko vsem tistim, ki ne znajo kuhati, povem le to, da morajo iti korak za korakom. Če prvič ne bo uspelo, bo drugič, tretjič, petič, desetič …«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.