Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Evo Luno napadli, ker je očrnila Arijanno

28. 11. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Sanjski moški

Blaž, Arijanna, Eva Luna foto: edit: njena.si

Potem ko je Eva Luna sklenila javnosti in Blažu razkriti, kaj se dogaja z Arijanno, ko kamere niso prisotne, je v zunanjem svetu sledil velik šok.

Odnose med dekleti oddaje Sanjski moški je prevetrilo tekmovanje na skupinskem zmenku, tekom katerega si je Arijanna, kot že tolikokrat poprej, prislužila čas z Blažem. Slednje ostalim dekletom seveda ni bilo po godu, saj se niso počutile le prikrajšano, mnoge so namreč izgubile željo po tem, da bi še vlagale trud v bitko za Blaževo srce.

Eva Luna foto: VOYO

Celotno dogajanje je zlasti razburilo Evo Luno, ki pa je svoja razburkana čustva delila z javnostjo ter tako v izjavah, kot v klepetu z Blažem obelodanila, kaj se med dekleti dogaja, ko kamere niso prisotne. 22-letnica je pojasnila, da jim je Arijanna na samem zaupala nenaklonjenost do Blaža in da je to, kar jim pripoveduje, preseglo vse meje, saj njene izjave potrjujejo, da je del šova zaradi tekmovalne narave in ne, ker bi ji bil Blaž všeč.

Arijanna je skušala pojasniti svojo plat zgodbe. foto: VOYO

Očitke na temo lažne vloge v šovu je Blaž spoštljivo sprejel in kasneje z njimi soočil Arijanno. A čeprav je imela priljubljena tekmovalka zaradi neprijetne situacije kar nekaj težav z argumentiranjem, je kot kaže vseeno prepričala večji del spletne publike, saj so ji udarno stopili v bran, medtem ko se je na Evo Luno vsul plaz kritik. Gledalci so tekom spletnih komentarjev mladi Primorki očitali ljubosumje, nevoščljivost, razvajenost in otročje vedenje.

Kakšno mnenje pa ste si vi ustvarili?

prejšnji članek
Kmetija: V oddaji po nesreči pokazali člana produkcije
Resničnostni šovi
Kmetija: V oddaji po nesreči pokazali člana produkcije
naslednji članek
Jan iz Kmetije izza kamer povsem drug človek
Resničnostni šovi
Jan iz Kmetije izza kamer povsem drug človek