zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hrvaški talenti: Slovenec v finale, dekleta z rdečim gumbom

28. 11. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Kristjan Crnic

Kristjan Crnic foto: Ines Kelenc

V drugi polfinalni oddaji Supertalent smo imeli Slovenci dva predstavnika - pevca Kristijana in skupino Chicas. Kdo je dobil rdeči gumb in kdo je šel v finale?

Kot prve so v včerajšnji oddaji šova Supertalent nastopile ravno dekleta iz zasedbe Chicas, ki pa na začetku niso navdušile. Martina Tomčić je namreč pritisnila rdeči gumb. "Bilo je nesprejemljivo, ne moreta nam polfinalu ponuditi nekaj, kar je pod nivojem avdicije," je sovjo odločitev argumentirala po nastopu. Vseeno pa se preostali trije člani žirije z njo niso strinjali, saj so bili z njihovo energijo in nastopom zadovoljni. Se pa dekleta vseeno niso uspela uvrstiti v finale. 

Slovenija ima finalista

Se je pa v veliko finale uspelo uvrstiti Kristjanu Crnicu. Gledalci so s svojimi glasovi direktno v finale poslali plesni par Mio in Iva ter multiglasovnega izvajalca Maria Zovka. Žirija pa se je nato odločila, da kot tretjo točko v finale pošlje tudi Kristjana. Štajerca, ki sicer že nekaj časa živi in ustvarja v Ljubljani.

Gre za glasbenika, ki se je javnosti predstavil že v prvi oddaji Slovenija ima talent, leta 2013, ko se je uvrstil v polfinale. Po skoraj desetletju kombiniranja učiteljskega poklica in ustvarjalnosti, se je spet znašel na odru talentov, tokrat na Hrvaškem, kamor so ga po brezhibnem avdicijskem nastopu Hrvati v polfinale poslali s stoječimi ovacijami. Enako navdušeno je bilo občinstvo tudi ob njegovem polfinalnem nastopu, kjer so mu vrata v finale nato družno odprli člani letošnje komisije, Maja Šuput, Davor Bilman, Fabijan Pavao Medvešek in Martina Tomčić, ki je dodala, da ji je iskreno žal, da mu ni že na avdiciji podarila zlatega gumba.  

prejšnji članek
BQL: Anej pozabljiv, Rok pa rad dolgo spi
Svet slavnih
BQL: Anej pozabljiv, Rok pa rad dolgo spi
naslednji članek
Ko pokliče Avsenik, ne rečeš ne
Svet slavnih
Ko pokliče Avsenik, ne rečeš ne
#obraziavenija
obraziavenija