profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arijannin bivši na lepotnem izboru - ali je tudi zmagal?

6. 12. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Arijanna, Martin 2

Arijanna Sara in Martin foto: Pop TV in M24/Edit: Njena.si

Bivši izbranec tekmovalke Sanjskega moškega Arijanne Sare di Palma je želel postati mister Slovenije. Mu je to uspelo?

O nekdanjih izbrancih tekmovalk šova Sanjski moški sicer ne vemo veliko. Je pa letos veliko pozornosti požel bivši fant Arijanne Sare di Palma. Predvsem zaradi govoric, da se parček v resnici sploh ni razšel in da je Arijanna v šov vstopila zaradi promocije. Kandidatka sicer poudarja, da sta se razšla pred njenim vstopom v šov. Kakšna je resnica verjetno vesta samo onadva. Je pa res, da sta se oba v letošnjem letu pričela medijsko izpostavljati. Arijanna preko omenjenega šova, Martin pa preko izbora za Mistra Slovenije 2022. 

Martin Peternelj foto: Marko Vavpotič/M24

Razplet izbora

Naziv Mister Slovenije 2022 je tudi letos šel v roke Primorcu. Po Simonu Blaževiću iz Kopra, mistru Slovenije 2019 in Sebastianu Čuferju, mistru Slovenije 2021 iz Tolmina, je tudi letos naziv najlepšega Slovenca pripadel Primorcu. A čeprav je tudi Martin Peternelj Primorec, naziv ni šel v njegove roke. Se mu je pa uspelo uvrstiti med pet superfinalistov. Naziv mistra pa je letos osvojil 19-letni Al Sivka iz Izole. 

Martin Peternelj foto: M24

Odločal tudi Sanjski moški

V Šentjakobskem gledališču Ljubljana se je tako z velikim finalom v nedeljo zaključila trinajsta sezona projekta Mister Slovenije. Osmerica finalistov se je potegovala za naziv najlepšega pod Alpami, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 9 članska komisija. Svoje ocene so podali, modna fotografinja Ana Gregorič, vplivnica Teja Jugovic - Cool Mamacita, mister Slovenije 2021, Sebastian Čufer, primabalerina Ana Klašnja, sanjski moški Blaž Kričej Režek, direktor marketinga Avto Aktiv Slovenija, Senijad Čatić, raper in borec Denis Porčič – Chorchyp, lastnik licence mister Italia, Dario Diviacchi in Franko Bajc, zmagovalec dveh priljubljenih resničnostnih šovov.

prejšnji članek
Kdo je skrivnostnež, ki je navdušil znane Slovence in njihove otroke?
Kultura
Kdo je skrivnostnež, ki je navdušil znane Slovence in njihove otroke?
naslednji članek
Exatlon: Pika preživlja težko obdobje
Resničnostni šovi
Exatlon: Pika preživlja težko obdobje