palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski športnik po sanjski poroki že ločen

17. 12. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
Jurij Tepeš

Jurij Tepeš se je po treh letih ločil foto: Ekipa24

Naše uredništvo je pred tedni dobilo informacijo, da se ločuje nekdanji vrhunski športnik. Po poizvedovanju je novico potrdil kar sam. Znan tudi razlog.

Pred dobrimi tremi leti je nekdanji slovenski skakalec Jurij Tepeš večno zvestobo obljubil dolgoletni izbranki Nuši. Njegova poročna priča pa je bila njegova sestra Anja. Že pred tedni je do nas prišla informacija, da se je par po treh letih zakona ločil, česar nismo želeli pisati brez potrditve. Zatem, ko so novinarski kolegi želeli novico zapisati na lep način in dobiti tudi njegovo izjavo, se je Jurij odločil, da novico javnosti potrdi kar sam. Preko svojega družbenega omrežja. 

Spet dobri stari Jurij

Na družbenem omrežju je tako potrdil, da sta že uradno ločena. "Še vedno, oziroma spet, sem dobri stari Jurij, ki gre v svet z dvignjeno glavo ter jasnimi cilji. Prepričan sem, da bo moje življenje polno novih zgodb, izzivov in priložnosti," je med drugim zapisal. Ob tem pa dodal, da drugih informacij za javnost ne bo razkrival. 

Njena odločitev

Po naših informacijah naj bi bila za ločitev kriva ravno zdaj že nekdanja žena. Oziroma naj bi bila ona pobudnica za to, da se zakon po treh letih konča. Pred dnevi pa je še en znan parček potrdil, da se ločuje po dobrih dveh letih. Kdo preverite tukaj - kliknite. Očitno vse zvezde niso namenjene zakonski sreči. 

prejšnji članek
Milena in Kristina čez noč odpuščeni s Kanala A
Svet slavnih
Milena in Kristina čez noč odpuščeni s Kanala A
naslednji članek
Blaž: Jaz tudi mislim, da se je Kristina zaljubila
Resničnostni šovi
Blaž: Jaz tudi mislim, da se je Kristina zaljubila