nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Avdić s prijatelji nasmejal ter navdušil razprodan Tivoli

19. 12. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
denis-avdić

Denis Avdić foto: Sašo Radej/M24

Denis Avdić je včeraj v Hali Tivoli pripravil prvo in razprodano stand up predstavo Novoletni festivalić smeha. Danes na sporedu dodatni termin.

Kdo si ne želi zabave, smeha in kakovostnega druženja? Tega si zagotovo želimo Slovenci, kar smo dokazali s tem, da smo Halo Tivoli za Novoletni festivalić smeha razprodali v pičli uri. Vsaj prvi večer, ki je že za nami. Prva predstava je namreč številne ljubitelje komedije nasmejala že včeraj. Tisti, ki ste večer zamudili, pa naj vam zaupamo, da je danes na sporedu še dodatna predstava in da se morda še najde kakšna vstopnica. Preverite tukaj

Denis Avdić foto: m24

Raznolikost in smeh

Denisu Avdiću, pobudniku tradicionalnega večera, saj pravi, da se bodo na odre vračali vsakega decembra, so se na odru s svojimi domislicami tako pridružili številni prijatelji. Ljubitelji komedije in ljubitelji dejstva, da zabavajo ljudi. Med njimi Admir Baltić, Žan Papić, Ranko Babić in iz sosednje Hrvaške še Ivan Šarić. Prav vsi pa so s svojim hitrim umom in domiselnimi besedami dodobra nasmejali do zadnjega kotička zapolnjen Tivoli.

Vsi smo srečni

Kaj nam je takoj po uspešni predstavil zaupal Denis Avdić? "Energija v Hali Tivoli je bila neverjetna! Ljudje so z nami dihali od začetka do konca, kar je samo dokaz, da smo se prav odločili z našim Novoletnim festivalićem smeha. Ta več kot očitno naslednje leto ne bo več festivalić, saj je zanimanje ljudi, željnih smeha, ogromno. (smeh) Super smo se imeli mi na odru in tudi ljudje v dvorani. Vsi smo sečni, da je prvi tradicionalni festival-ić uspel." Ob tem je še dodal, da se je ideja za takšno druženje poredila na enem izmed dobrodelnih nastopov. Ob enem pa zagotovil, da se spet vidimo tudi naslednje leto.

Denis Avdić foto: Sašo Radej/M24

Po zabavi spet na oder

Za zabavo, ki je po premierni predstavi na Gradu Tivoli potekala še dolgo v noč, je poskrbela blagovna znamka Južni Vetar. Denisa in prijatelje pa so na nedeljski večer seveda podprli številni prijatelji, kolegi, sodelavci in vsi drugi ljubitelji dobre zabave. Utrinke pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. 

Denis Avdić foto: Sašo Radej/M24

Zabava po predstavi je potekala na Gradu Tivoli foto: Sašo Radej/M24

Denis Avdić foto: Sašo Radej/M24

Denis Avdić foto: Sašo Radej/M24

Zabava po predstavi foto: Sašo Radej/M24

Na zabavi je zapela Maja Založnik. foto: Sašo Radej/M24

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Dovoljene bodo sanje in moč, od vas pa je odvisno ...
Horoskop
Tedenski horoskop: Dovoljene bodo sanje in moč, od vas pa je odvisno ...
naslednji članek
Tom Zupan priredil zabavo, kdo se je veselil njegove zmage?
Resničnostni šovi
Tom Zupan priredil zabavo, kdo se je veselil njegove zmage?