nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veliko presenečenje nove slovenske serije Skrito v raju

21. 12. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Serija Skrito v raju

Skrito v raju foto: edit: njena.si, POP TV

Novo leto bo na TV ekrane prineslo tudi novo originalno slovensko serijo Skrito v raju. Vas zanima več o produkciji, kjer boste znova spremljali priljubljenega igralca? Potem le berite dalje, med zasedbo je namreč tudi dekle, ki jo vsi zelo dobro poznate, a ne iz igralskih vrst.

Na POP TV nas bodo kmalu razveselili z novo slovensko serijo. Po odlično sprejetih uspešnicah Usodno vino, Reka ljubezni in Najini mostovi vam bodo pomladne večere krajšali liki dramske serije Skrito v raju, ki bo pred obraze današnje družbe postavila ogledalo.

In ko smo ravno pri obrazih, pred kamero je tudi tokrat stopilo kar nekaj znanih slovenskih igralcev, del glavne zasedbe so namreč priljubljeni igralec in voditelj Matej Zemljič, nadobudna igralka Gaja Filač, legendarni igralec Aleš Valič in dramska igralka Sabina Kogovšek, ki je na kratko nastopila tudi v seriji Reka ljubezni.

In kakšna bo rdeča nit nove serije? Kot pojasnjujejo na POP TV, bo v rajskem kotičku precej razburkano … »V kampu ob morju se bodo odvijale prve prave ljubezenske zgodbe, zakrknjeni kriminalci bodo rili po mivkastem podzemlju, zarjavele družinske verige se bodo trgale,« navajajo in dodajajo, da bodo poleg glavnih igralcev v seriji nastopili tudi mnogi drugi priljubljeni nosilci likov, v katerih boste lahko prepoznali svoje sosede iz kampa. »Tiste, h katerim radi zavijete na kavo. In tiste, mimo katerih naredite velik ovinek ...«

Zveni zanimivo, kajne? A tisto pravo presenečenje vas še čaka, saj bo del zasedbe tudi zelo priljubljeno dekle, ki ste jo doslej spremljali v povsem drugačni vlogi. Kdaj natanko prihaja serija na POP TV, vam bomo razkrili po novem letu.

prejšnji članek
Palača ljubezni in drame: To je vila, v kateri so snemali šov Sanjski moški
Resničnostni šovi
Palača ljubezni in drame: To je vila, v kateri so snemali šov Sanjski moški
naslednji članek
Sanjski moški: Hana srečno zaljubljena
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Hana srečno zaljubljena
#obraziavenija
obraziavenija