Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hajdi na božično jutro malo nalagala svoja sinova

29. 12. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Hajdi na božično jutro malo nalagala svoja sinova

Hajdi z družino v Disneylandu foto: Instagram/Hajdi Korošec Jazbinešk

Nekdanja slovenska pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je z možem sinovoma pripravila veliko božično presenečenje, a pravo darilo v resnici skrila.

Hajdi Korošec Jazbinšek je svoja sinova Danteja in Evana skupaj z možem presenetila z božičnim darilom. Na božični dan sta ju namreč pod smrečico čakali letalski karti in vstopnici za zabaviščno letovišče Disneyland v Parizu. Družina se je takoj odpravila v francosko prestolnico, ki sta jo Hajdi in njen mož Urban nazadnje raziskovala, ko še nista imela otrok. Evan in Dante pa nista vedela, kakšno je dejansko presenečenje in resnično božično darilo, ki sta jima ga starša v resnici prekrila in ju seveda malce nalagala. Prepričani pa smo, da jima tako sinova kot tudi ostali to "laž" seveda oprostita. 

Pravo darilo

"Evan in Dante mislita, da gremo v Disneyland u bistvu pa glavno presenečenje ostaja še vedno skrivnost," je Hajdi zapisala na družbenem omrežju. Sinova je sicer peljala v Dinseyland, nad katerim Hajdi in Urban sicer nista bila navdušena, sta bila pa sinova seveda zadovoljna. Pravo darilo pa ju je čakalo včeraj, ko se je družina odpravila na nogometno tekmo francoske lige med ekipama PSG in Strasbourg. Dante in Evan sta seveda velika oboževalca ekipe PSG, ki je včeraj tudi zmagala, veselje pa je bilo zaradi tega še toliko večje. 

Solze sreče

Veselje otrok je bilo sicer tako veliko, da sta na stadionu od sreče tudi jokala. Zaradi česar pa je v jok padla tudi nekdanja slovenska pevka in uspešna podjetnica. "Sanje se uresničijo. Presenečenje uspelo in največja sreča je videti srečne otroke."

prejšnji članek
Praznični recept: Flamingo koktajl
Kulinarika
Praznični recept: Flamingo koktajl
naslednji članek
Botri: Igralec zaradi homoseksualnih fotografij ostal brez dela
Svet slavnih
Botri: Igralec zaradi homoseksualnih fotografij ostal brez dela