Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrito: To tik pred poroko počne Ana Roš

31. 12. 2022; 02.00
Avtor: K.M.
Ana Roš

Ana Roš v trgovinici Ana Roš & Tuš Boutique v Ljubljani foto: Marko Vavpotič/M24

Ena izmed najboljših kuharskih mojstric, Slovenka Ana Roš, bo danes večno zvestobo obljubila Urbanu Stojanu. Mi pa smo izvedeli, kaj počne tik pred slavjem.

Prejemnica dveh Michelinovih zvezdic, kuharska mojstrica Ana Roš, danes sicer praznuje Abrahama. Njen 50. rojstni dan pa bodo številni gosti, po naših informacijah naj bi jih bilo več sto, praznovali na slavju v prestolnici. Ana je v zadnjih mesecih velik del svojega življenja preselila ravno v Ljubljano. Danes pa bo skupaj z Urbanom združila tri velike dogodke - Anin rojstni dan, silvestrovo praznovanje in pa poroko. 

Namesto živčnosti užitek

Našemu uredništvu pa je uspelo izvedeti, kaj Ana Roš počne tik pred velikim dnem. Če druge neveste dan preživijo med pripravami, ličenjem in urejanjem zadnjih podrobnosti. Pa je slovenska kuharska mojstrica tudi v tem spektru ubrala drugačno pot. Nekaj minut pred dvanajsto uro je namreč avtorica tega prispevka Ano in njeno hči Evo Klaro srečala v samem središču mesta. V neposredni bližini Pekarne Ana. Mati in hči pa sta se ravno dogovarjali, katero trgovino bosta obiskali naslednjo. Nekaj ur pred poroko in veliko zabavo sta tako izkoristili še za zadnje nakupe in užitek na soncu.

prejšnji članek
Sodobni pripomočki, ki vam olajšajo urejanje in osebno nego
Moda&Lepota
Sodobni pripomočki, ki vam olajšajo urejanje in osebno nego
naslednji članek
Koktajl za sodobne ženske: Rožnata penina z ginom
Kulinarika
Koktajl za sodobne ženske: Rožnata penina z ginom