Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bučan spregovoril o zaroki

7. 1. 2023; 06.00
Avtor: Revija Lady
klemen bucan 3

Klemen Bučan je šel na kolena in zaprosil izbranko Lejlo Kekić. foto: revija zvezde

Vsestransko nadarjeni Klemen je že nekaj let v srečnem razmerju s srčno izbranko Lejlo Kekić, sicer sestro soproge znanega režiserja Mitje Okorna. Par je svojo ljubezen kronal tudi z rojstvom sina Kasperja, ki sta se ga razveselila pred štirimi leti.

V Ljubljano priseljeni Gorenjec je zaradi službenega potovanja v tujini  zamudil rojstni dan sina in Lejle, ki pa bo kmalu postala gospa Bučan. Ja, kot smo že poročali, je vedno nasmejani Klemen dan pred odhodom na pot šel na kolena in zaprosil svojo Lejlo, ki je seveda privolila.

»Ker sem šel na daljšo službeno pot, smo z darili malo pohiteli in se obdarili že večer pred odhodom. Kasper je dobil igračo, ki si jo je želel, Lejla pa je dobila prstan. Seveda sem šel na kolena, na srečo je sedela na kavču, da ni bilo prevelike razlike v višini. (smeh) In tako sva zdaj uradno zaročena. Prstan sem imel doma skrit že kar nekaj časa, a ker v meni teče gorenjska kri, ni lepšega kot zaroka v decembru, saj ne bo treba kupovati drugih daril. (smeh) Zdaj sem vesel, da sem spet doma in da smo lahko skupaj.«

Klemen, ki o načrtih za poroko še ne razmišlja, ve, da bo Lejla postala gospa Bučan, kar je najlepše, kar si je lahko zaželel.

Klemen Bučan je šel na kolena in zaprosil izbranko Lejlo Kekić.

Klemen Bučan je šel na kolena in zaprosil izbranko Lejlo Kekić. foto: Revija Lady

prejšnji članek
V tujini se mu klanjajo, doma ostaja neopažen
Svet slavnih
V tujini se mu klanjajo, doma ostaja neopažen
naslednji članek
Očiščevalna terapija Petre Majdič
Svet slavnih
Očiščevalna terapija Petre Majdič