nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrita skrivnost slavnega brezdomca iz serije Ja Chef

20. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
ja-chef, radovan

Radovan foto: VOYO

Ustvarjalci serije so osupnili z nepričakovanim scenarijem. So se z Radovanovim razkritjem poslovili od igralskega kolega?

Gledalci priljubljene serije Ja, Chef! dobro poznate lik brezdomca Radovana, ki živi na dvorišču za restavracijo Chateau de Philippe. Prepleten v razgibane zgodbe Radovan vsak dan kramlja z osebjem in preizkuša kulinarične mojstrovine iz visoke kuhinje, medtem ko nihče ne ve, kakšna je njegova zgodba in kako se je na ulici sploh znašel.

Radovan je intelektualec. foto: VOYO

Pa ste tekom vseh predvajanih sezon opazili, da je njegova komunikacija uglajena in da ima sumljivo bogat besedni zaklad? No, slednje bi sicer lahko pripisali ljubezni do knjig, ki jih na klopi pred restavracijo tako navdušen prebira, a scenaristi so za gledalce pripravili prav poseben razlog ali pa recimo temu raje preobrat. V zadnji, torej 9. epizodi 6. sezone namreč sledi razkritje, da je Radovan na ulici zaradi izgube spomina. Kdo bi si mislil, a še pred tremi leti je bil uspešen poslovnež z lepo ženo in življenjem, ki bi mu ga lahko zavidal celo lastnik restavracije Chateau de Philippe.

Radovana je soproga iskala dolga tri leta. foto: VOYO

Radovan je po razkritju znanim obrazom serije pomahal v slovo, kar nemara pomeni, da se je tudi igralska ekipa poslovila od soigralca Janeza Škofa. No, kdo ve, morda pa še kdaj pride na obisk, nenazadnje je serija vedno polna presenečenj in nepričakovanih zapletov …

Radovan s soprogo foto: VOYO

prejšnji članek
Blaževa mama našla srečo v ljubezni
Svet slavnih
Blaževa mama našla srečo v ljubezni
naslednji članek
Rok Ferengja padel na smučišču in staknil poškodbo
Svet slavnih
Rok Ferengja padel na smučišču in staknil poškodbo
#nasazenazenska
nasazenazenska