Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjska Kaja Casar zapustila Tenerife

30. 1. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
kaja cesar 1

Kaja Casar foto: Tija Ažman photography

Kaja Casar in Anja Širovnik sta se pred slabim letom dni preselili na španski otok Tenerife. Anja zdaj tam uživa s fantom, Kaja pa je spakirala kovčke in odšla.

Kaja Casar in Anja Širovnik sta bili finalistki prve sezone šova Sanjski moški. Čeprav tam nista našli jubezni, pa sta našli medsebojno prijateljstvo. Tega sta pred slabim letom dni nadgradili s skupnim življenjem in to kar na španskem otoku Tenerife. Tam sta si seveda obe našli tudi nove prijatelje in različne aktivnosti, s katerimi si zapolnita dan. Kaja je začela aktivno surfati oziroma deskati na vodi, Anja pa se je vrnila k plesu in postala tudi vaditeljica zumbe. 

Ljubezen in šport

Anja je preko zumbe spoznala tudi simpatičnega fanta Abrahana, ki sicer prihaja iz Venezuele, s katerim je pred meseci začela ljubezensko razmerje in s katerim zdaj preživi veliko prostega časa. Kaja pa je po drugi strani svojo energijo usmerila v šport, zaradi katerga je zdaj tudi, začasno seveda, zapustila špnaski otok. Spakirala je kovččke in se odpravila na surf kamp v Maroku.

"Zankera je zelo lepo, na vsa vprašanja bom odgovorila, ko se vrnem na Tenerife. Sproti težko sledim, ker večino časa nimam interneta, imam ga samo, ko smo v hiši. Je pa zelo lepo, hrana je božanska, družba je zakon," je o svojem izletu v maroko na Instagramu povedala Kaja. 

Anja in Kaja seveda ostajata prijateljici, kar velikokrat poudarita tudi na družbenih omrežjih. Samo našli sta si vsaka svoje aktivnosti in zanimanja, zaradi katerih ju velikokrat na spletu ne vidimo skupaj. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Venera prinaša preobrate
Horoskop
Tedenski horoskop: Venera prinaša preobrate
naslednji članek
Gospod profesor: V novo sezono prihaja najbolj slavna influencerka!
Svet slavnih
Gospod profesor: V novo sezono prihaja najbolj slavna influencerka!
#nasazenazenska
nasazenazenska