nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrita želja Ana Marie Mitić je razkrita

18. 2. 2023; 09.00
Avtor: T.C. / revija Lady
gaja 6

Ana Maria Mitić foto: Sašo Radej

Priljubljena komičarka in igralka Ana Maria Mitić je razkrila svojo veliko in še neizpolnjeno željo. 'Vsi mislijo, da vse vedo, a vedno znova presenečam.'

Zabavna voditeljica, igralka, komičarka in glasbeno talentirana Ana Maria Mitić, ki nas je nazadnje zabavala kot članica zvezdniške žirije v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, zadnjih pet let v ospredje postavlja družino. Kljub tempu, ki ji ga narekuje štiriletni sin Lev, pa nasmejana Ana Maria še vedno uspe v svoj urnik spraviti tudi različne nastope in projekte, s katerimi zabava ljudi. Zdi se, kot da je uresničila vse svoje sanje, kar pa še zdaleč ne drži.

Ana Maria, ki je v zadnjih letih izgubila kar precej kilogramov, nam je zaupala svojo skrito željo, za katero upa, da jo bo uresničila v bližnji prihodnosti.

»Vsi mislijo, da vse vedo, a vedno znova presenečam. Ena takih stvari je tudi moja do danes še neizrečena želja, in sicer se spogledujem z zamislijo, da napišem svojo knjigo,« pravi Ana Maria, ki bi s knjigo tako postala še ena v množici znanih obrazov, ki se lahko pohvalijo s svojo literarno stvaritvijo.

prejšnji članek
Neprimerni komentatorji? Miha se ne strinja …
Svet slavnih
Neprimerni komentatorji? Miha se ne strinja …
naslednji članek
Iskreno priznanje igralke Polone Juh
Svet slavnih
Iskreno priznanje igralke Polone Juh