Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Sloveniji priljubljena voditeljica tretjič noseča

23. 2. 2023; 09.59
Avtor: K.M.
Doris Pinčić

Trebuščka ne more več skriti foto: HRT

Po škandalozni prevari prvega moža je tudi v Sloveniji zelo priljubljena voditeljica in igralka našla srečo, ki jo bo letos okronala z rojstvom tretjega otroka.

Doris Pinčić, 34-letna igralka in voditeljica, se je leta 2020 po sedmih letih zakona in dveh otrocih ločila od svojega moža Borisa Rogoznice. Razlog za ločitev je bil ta, da se je Boris zapletel v afero z drugo žensko, tako imenovano domino, in to še v času zakona. Ločitev je bila dokončana brez večjega medijskega pojasnjevanja, a afera zato ni bili nič manjša. Njegovi pogovori z ljubico so namreč prišli v javnost in močno osramotili sicer zelo priljubljeno Hrvatico. Zaradi družinskega življenja se je Doris sicer po uspehu serije Larina izbira delno umaknila iz javnosti, predvsem stran od igralskega poklica. 

Tako noro romantičen je Teo Čeh (Exatlon) KLIKNITE TUKAJ

Doris Pinčić foto: Promocijski material

Druga poroka

Novembra lani pa se je Doris poročila že drugič. Obred se je odvijal pri matičarju v Zagrebu, simpatična Hrvatica pa je 'da dahnila v belem hlačnem kostimu. "Srečna sem. Moj partner ni javna osebnost, narava njegovega dela je drugačna od moje, zato te zgodbe ne bom izpostavljala medijem," je povedala medijem mesece pred poroko, ko je postalo jasno, da je Doris v zvezdi z Davorjem Guberovićem. Poroko sta proslavila s kosilom z najbližjimi.

Šov razkril nove tekmovalce in močno presenetil KLIKNITE TUKAJ.

Tretjič noseča

Doris pa je za aktualno številko hrvaške revije Gloria potrdila, da se bosta z možem kmalu razveselila rojstva prvega skupnega otroka. Nad novico naj bi bili navdušeni tudi vsi štirje otroci, ki jih ima par iz prejšnjih razmerij. "Res je, da sem noseča. Naša cela ožja in širša družina, veliki in mali, se veselimo, da nam na svet prihaja še eno malo bitje," je povedala voditeljica in igralka, ki trebuščka ne more več skriti. Trenutno je v drugem tromesečju in se počuti dobro. 

prejšnji članek
Pobeg in skrivna poroka v toplih krajih
Resničnostni šovi
Pobeg in skrivna poroka v toplih krajih
naslednji članek
OFFLINE FESTIVAL: Prihaja mednarodni superzvezdnik Central Cee
Moda&Lepota
OFFLINE FESTIVAL: Prihaja mednarodni superzvezdnik Central Cee