državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Daniel Popović prejel multi platinasto ploščo

24. 2. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
daniel popović

Daniel Popović foto: Osebni arhiv

Na sinočnji podelitvi glasbenih nagrad TOP.HR MUSIC AWARDS je bil med nagrajenci tudi legendarni glasbenik Daniel Popović.

V koncertni zagrebški dvorani Vatroslav Lisinski se je sinoči odvila podelitev glasbenih nagrad TOP.HR MUSIC AWARDS. Priznanja za minulo leto so se zvrstila v enajstih kategorijah, titulo najboljše pevke leta je denimo osvojila Mia Dimšić, priznanje za najboljšega pevca je prejel Luka Nižetić, za ustvarjalca pesmi leta pa so okronali Matijo Cveka.

Posebna čast je doletela tudi legendarnega glasbenika Daniela Popovića, ki so ga sicer že poprej naznanili kot enega izmed nastopajočih izvajalcev, katerih uspešnice se prepevajo že leta in ki so s svojim glasbenim ustvarjanjem prispevali h glasbeni dediščini. Voditeljica prireditve je namreč nepričakovano obelodanila, da imajo zanj prav posebno presenečenje, nato pa je sledila izročitev častitljivega priznanja - multi platinaste plošče. Prijetno presenečeni Daniel je publiko razveselil s prepevanjem legendarne Juli, pred tem pa tekom zahvale razkril, da jo je v zadnjih 40-ih letih zapel kar 50 tisočkrat.

prejšnji članek
To so napitki, ki pospešijo srčni utrip
Zdravje
To so napitki, ki pospešijo srčni utrip
naslednji članek
Velike spremembe pretresle kuharski šov MasterChef
Resničnostni šovi
Velike spremembe pretresle kuharski šov MasterChef