franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po govoricah o razhodu, Burak drugič postal očka

3. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
16-vklop-burak-nosilna

Burak Özçivit in Fahriye Evcen foto: promo

Turška zvezdnika Burak in Fahriye Özçivit sta se razveselila drugega otroka. Družina je presrečna, novemu članu so izbrali ime s prav posebnim pomenom.

Zasebnost znanega turškega para je bila v zadnjem obdobju nekoliko skrivnostna, mnogi so se namreč spraševali, ali sta zakonca še skupaj. Govorice o razhodu je še poglobila zvezdničina neaktivnost na družbenem omrežju Instagram, sedaj pa so se oboževalci le lahko razveselili vzpodbudne novice. Kot poročajo turški mediji, se je družina razveselila novega družinskega člana.

Fahriye naj bi rodila 18. januarja, starša pa sta se znova razveselila sina, ki sta ga poimenovala Kerem. Ime izhaja iz arabskega jezika in pomeni 'velikodušnost' in 'plemenitost'.

»Porod je potekal zelo dobro. Kerem je videti prav takšen, kot je bil Karan, ko je bil še dojenček. Bog daj takšno srečo vsem, ki si to želijo,« sta starša dejala zbranim paparacem pred porodnišnico, Burak pa je dodal, da se je bratca še posebej veselil Karan. »Karanova reakcija je neverjetna, komaj je čakal nanj. Iskreno povedano, presenetil nas je.«

prejšnji članek
Slovenka leta 2022 je Milena Zupančič
Svet slavnih
Slovenka leta 2022 je Milena Zupančič
naslednji članek
Bruce Willis prvič po diagnozi ujet v javnosti
Zdravje
Bruce Willis prvič po diagnozi ujet v javnosti