stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Milena Zupančič iskreno o trenutkih krize

7. 3. 2023; 06.00
Avtor: V.M.
Milena Zupančič 1

Milena Zupančič foto: Mediaspeed

Igralka je spregovorila o trenutkih, ko je imela vsega dovolj. Želela se je skriti pred svetom, zato je sedla v avto in se odpeljala, da je nihče ne bi našel.

Igralka Milena Zupančič, ki je konec tedna prejela častitljivi naziv Slovenka leta, se je tekom nizanja kariernih uspehov v srca ljudi vtisnila kot velika slovenska filmska diva. Njena življenjska pot je posuta z bogatimi spomini in nepozabnimi izkušnjami, ki pa jim delajo družbo tudi manj prijetni trenutki. Ker so tudi slednji del življenja, je v klepetu za revijo Jana odstrnila spomin na mlada leta, ko jo je prevzela silovita želja, da bi opustila igranje.

Polde in Milena Zupančič, nepozabna kot Janez in Meta v Cvetju v jeseni. Milena je tedaj štela 27 let. foto: SFC

»Imela sem tako krizo, ko sem si rekla: ne da se mi več. Najhuje je bilo pri 30, pozneje ne več. Pa nič ni bilo narobe, nisem imela konkretnega razloga za to, ampak imela sem nujo skriti se nekam, kjer me nihče več ne bo našel. Dosti imam teatra, filma, vsega, sem si mislila. Takrat sem delala velike kozlarije in sem se res skrivala,« je smeje se pojasnila Milena in novinarko popeljala skozi spomine na dan, ko je sklenila uresničiti svoje namere.

»Enkrat po nekem snemanju sem se odločila, da grem. Usedla sem se v svojega ljubega spačka (moj najljubši avto) in se odpeljala v Motovun. Sem se pa tam, kjer prvič uzreš morje, ustavila, ker me je ujela utrujenost, in – zaspala. Zjutraj, ko je posijalo sonce, je bilo vse videti drugače, zato sem obrnila in se odpeljala na delo,« je pojasnila Milena, ki danes meni, da je igralski poklic zdravilen. Zakaj natanko, pa si lahko preberete v Janinem velikem intervjuju.

Spletna izdaja je na voljo TUKAJ.

Vabljeni k branju nove številke revije Jana. foto: revija Jana

prejšnji članek
Tina Maze ne skriva, da to obožuje
Svet slavnih
Tina Maze ne skriva, da to obožuje
naslednji članek
Po sedmih mesecih vrnitev Ane Klašnja
Kultura
Po sedmih mesecih vrnitev Ane Klašnja