palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi Jana Morelj se zna sprostiti

9. 3. 2023; 08.54
Avtor: PR
radio-1, pivo-in-cvetje-laško

/ foto: Marko Vaupotič / M24

Ste za najboljši poletni žur v družbi voditeljev Radia 1?

Voditelji Radia 1 že komaj čakajo poletje, pa ne samo zaradi počitnic in morja, temveč tudi zaradi enega izmed najbolj pričakovanih festivalov leta, festivala Pivo in cvetje Laško.

Najboljši poletni žur ne bo minil brez prepoznavnih in priljubljenih obrazov omenjenega radia Jane Morelj, Mihe Deželaka, Blaža Babiča in Iztoka Gustinčiča, saj je Radio 1 tudi ponosni partner dogodka.

/ foto: Marko Vavpotič

Med 14. do 16. julijem bodo v Laškem vsak na svojem odru povezovali pester koncertni program. V petek bodo nastopili Big Foot Mama, Jan Plestenjak, Žan Serčič, Polkaholiki, Dejan Dogaja, v soboto pa Magnifico, Joker Out, Elvis Jackson, Luka Basi, BQL in Nika Zorjan. V petek bomo deležni zvezde letošnjega programa, ki jo bodo razkrili v naslednjih tednih. V Laško prihaja ena največjih plesnih skupin vseh časov, s preko 100 milijoni prodanih plošč in ducatom svetovnih hitov, ki so osvajali glasbene lestvice v šestih različnih desetletjih, nazadnje se je visoko na glasbene lestvice in v radijski eter zavihtela predlani.

/ foto: Marko Vaupotič / M24

Sovoditeljica Denis Avdić Showa Jana Morelj, ki je tudi ambasadorka in velika ljubiteljica festivala, je imela lani prav posebno nalogo. V Laško se je odpravila peš!

»Res sem uživala, čeprav je bilo zelo naporno. Na koncu pa je bil zmagovalen občutek in še z večjim užitkom sem šla na festival. Bilo je super, ogromno ljudi, bandi, super pivo. Tudi s sodelavci se lepo podružimo, lani smo šli tudi v bazen, da smo se sprostili pred večernimi obveznostmi. Super je bilo, pridite tudi vi, da se bomo imeli super,« je navdušeno povedala Jana. Njen sovoditelj Miha Deželak bo letos na festivalu tretjič in tega se že zelo veseli.

/ foto: Marko Vavpotič

»Prvič sem bil čisto brez dela, sva šla z ženo z vlakom, fino je, ker ne šteješ alkoholne promile (smeh). Lani sem pa doživel festival v svoji celoti. Tri dni sem bil na prizorišču in všeč mi je bilo, da se je že čez dan dogajalo, da je bilo ogromno ljudi, družili smo se, super bandi. V čast mi je bilo napovedovati na odru take glasbene skupine. In tudi letos se veselim, pa še ekipa se je fino povezala. Imeli smo mini teambuilding, bus Radia 1, saj smo oddajali v živo. Res je bilo fantastično in se že zelo veselim, da bomo skupaj tudi letos,« je razložil Deželak in povabil vse, zabave in piva že(l)jne, da med 15. in 17. julijem pridejo v Laško in uživajo v odličnih koncertih.

Sicer pa je eden najbolj priljubljenih in legendarnih festivalov pri nas, organiziran že 58-ič. Festival Pivo in cvetje Laško z udarnimi koncerti, etnološkimi prireditvami, spremljevalnim programom in drugo ponudbo v mesto ob Savinji pritegne desettisoče ljudi. Samo lani je bilo v Laškem več kot 60.000 navdušenih obiskovalcev, ki so uživali na festivalu cvetja, piva, najboljše glasbe in kulinarke.

/ foto: Marko Vaupotič / M24

prejšnji članek
Letos ženini in neveste živijo v isti stavbi
Resničnostni šovi
Letos ženini in neveste živijo v isti stavbi
naslednji članek
Cvetoča Slavica in najbolj ganljivo darilo za dan žena
Svet slavnih
Cvetoča Slavica in najbolj ganljivo darilo za dan žena