državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevcu Sebastianu izgubili prtljago

13. 3. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Sebastian - Hočem to nazaj_ctrl.media_163

Sebastian - Hočem to nazaj foto: Promocijski material

Pevec Sebastian se je odpravil na dopust v afriško državo Gano, a ga je ob pristanku pričakala kruta resnica. Njegova prtljaga ni prispela v Afriko.

Sebastian je poleg tega, da ima svojo plesno šolo in da uživa v petju znan tudi po svoji ljubezni do potovanj. V resnici skoraj vsak prost trenutek izkoristi za raziskovanje in odkrivanje novih destinacij. Hkrati pa dni v tujini ne izkoristi zgolj za počitek, ampak aktivno spoznava državo. Predvsem, če jo je obiskal prvič. Tokrat se je za slabih deset dni odpravil v obmorsko državo v Zahodni Afriki, Republiko Gano.

"Naslednjih devet dni me najdete v prvi afriški državi, ki se je osamosvojila od evropskega kolonializma in drugi največji proizvajalki kakava na svetu, za sosednjo Slonokoščeno obalo. Gana, pripravljen sem, da me navdušiš," je Sebastian zapisal na družbenem omrežju. A razkril, da se potovanje ni začelo po njegovih željah. Njegova prtljaga je namreč ostala na turškem letališču v Carigradu, skoraj 5 tisoč kilometrov stran.

Ker je izkušen popotnik in dejstvo, da tvoja prtljaga pri povezovalnih letih ostane za tabo niti ni tako redko, smo prepričani, da je Sebastian sabo v Gano  v ročni prtljagi vseeno prinesel nekaj osnovnih kosov oblačil. Predvsem pa ni videti, da bi ga 'pozabljena' prtljaga kakorkoli ovirala. Včeraj se je že odpravil na prva raziskovanja države in njene kulture ter znamenitosti. Ker so določene lokacije v nedeljo zaprte, pa je za njim bolj umirjena dan. Kar pa bo zagotovo nadomestil danes. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: narediti morate načrt, kaj si želite
Horoskop
Tedenski horoskop: narediti morate načrt, kaj si želite
naslednji članek
To je mlajši brat Modrijana Blaža Švaba
Svet slavnih
To je mlajši brat Modrijana Blaža Švaba
#nasazenazenska
nasazenazenska