Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Kaj se dogaja v prenovljenih domovih?

16. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
ekipa delovna akcija

Ekipa Delovne akcije foto: POP TV

Delovna akcija je prenovila že 35 domov in polepšala življenje ljudem v stiski. Kaj se s prenovljenimi domovi dogaja, ko ekipa odide? Imajo nekateri res težave?

»Delovna akcija je do sedaj posnela 45 oddaj in prenovila 35 hiš oziroma stanovanj. Za eno sezono vsak izmed 10 avtomobilov prevozi poprečno 4000 kilometrov,« so kot zanimivost pojasnili na POP TV, kjer prejemajo veliko prošenj in predlogov gledalcev za nove prenove dobrodelnega projekta. Čeprav bi si želeli ugoditi vsem, je slednje seveda nemogoče, zato skrbno izberejo tiste, ki ustrezajo začrtanim kriterijem. Srečnim izbrancem namreč korenito spremenijo življenje, saj poleg adaptacije prostorov, domove tudi popolnoma opremijo, za nameček pa poskrbijo še za letno zmanjšanje stroškov pri plačevanju določenih položnic in računov za prehrano.

Pa so prejemniki prenov zadovoljni z novim stanjem? Verjamemo, da so prav vsi veseli in hvaležni, je pa nenavadna objava na družbenem omrežju vseeno namignila, da so se v enem izmed domov pojavile težave. Zasledili smo namreč pritožbo mojstra, ki se je mučil z menjavo tuš kabine v kopalnici stanovanja, ki so ga po njegovih besedah prenovili tekom Delovne akcije. Kaj se je dogajalo, da je bila v tako kratkem času potrebna menjava nove kopalniške opreme, mojster ni pojasnil in hkrati z objavo niti ni namignil, da je bila težava v stanju in uporabnosti opreme. Je pa pokazal, kakšen masaker je nastal na ogrodju, ko je skušal vdelano kabino odstraniti. Fotografijo zaradi varstva podatkov hranimo na uredništvu. 

Po odhodu Delovne akcije se za družine pričenja novo, lepše življenjsko poglavje. foto: osebni arhiv

Prepričani smo, da se pri 35 obnovah in trdemu delu včasih kakšna stvar tudi zalomi. Ko smo objavo naslovili na Pop TV dotičnega primera niso mogli komentirati, saj v resnici ni jasno, za katero družino gre, zato se je tudi težko opredeliti o natančnem poteku dotične prenove. V resnici pa se javno niti ni pritožila družina, ki je prenovo dobila, ampak delavec, ki je pri njih opravljal dela. 

prejšnji članek
Žan Serčič je nad njim navdušen
Svet slavnih
Žan Serčič je nad njim navdušen
naslednji članek
Nagradna igra: Izberite popolno obutev zase in zablestite
Moda&Lepota
Nagradna igra: Izberite popolno obutev zase in zablestite
#obraziavenija
obraziavenija