Karlo, Oljačič, Ljubljana, Svet24.si

Pogrešan je 44-letni Karlo Oljačič

toča, brdo, ljubljana Svet24.si

VIDEO: Toča klestila tudi v Ljubljani

1673881882-s2f18335-2-1673881832333 Necenzurirano

Kaj Bratušek in Han pozabljata, ko delata novo ...

robert golob janez jansa bobo Reporter.si

Golob gunca afne, Janša pa vodi zarotniški forum...

bogatinov Ekipa24.si

Bogatinov se je pritožil na sklep NZS, hkrati pa ...

Ajda Špacapan Njena.si

Super par: Ko Ajda razgali dušo in telo

oblak danilovic 23 Ekipa24.si

Izbranka Jana Oblaka do uspeha kariere, nato pa ...

Tukaj med prenovo živi ekipa Delovne akcije
| V.M.

Tukaj med prenovo živi ekipa Delovne akcije

Ana Praznik z ekipo, POP TV

Je ekipa Delovne akcije nastanjena v bližini ali se vsak večer vozijo domov? Preverite, kam se podajo, ko kamere ugasnejo.

Gledalci priljubljene dobrodelne oddaje Delovna akcija imate radi tudi zanimivosti iz zakulisja, zato smo ustvarjalce projekta povprašali, kam konec delovnega dne odide terenska ekipa. Zaradi časovne stiske se namreč pogosto zgodi, da mojstri delajo pozno v noč - mar jih po tako napornem delavniku čaka še vožnja domov?

»Načeloma so vedno nastanjeni v bližini delovišča. V kolikor se prenova odvija v bližini njihovega doma, se vozijo domov, če pa smo v bolj oddaljenih krajih, denimo v Prekmurju, pa seveda bivajo v hotelu,« je za njena.si pojasnila produkcija.

Kaj pa voditeljica Ana Praznik? Je bolj leteče narave ali je prav tako navajena, da je v času projekta manj časa z družino? »Tako kot z ostalimi, je tudi z Ano. Če se nahajamo predaleč stran od njenega doma, potem se ne vrača in skupaj z ekipo biva v hotelu.«

Zanimivo kajne? Če vas zanima kaj posebnega ali če imate kakšno vprašanje za ustvarjalce oddaje, mojstre ali Ano, nam le pišite. Z veseljem vam predstavimo še kakšno zanimivost, ki ob ogledu oddaje ostaja uganka.