Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepet z Anno Paynich: Ona mi je dala blagoslov, da se udeležim eksperimenta

28. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
anna-paynich

Aleš in Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Pa smo dočakali dan, ko so Alešu predstavili, kdo je skrivnostna ženska, s katero bo nadaljeval eksperiment. Preverite, kaj nam je o svoji novi vlogi zaupala Anna.

Aleš je znova stopil pred oltar, strokovnjaki so mu tokrat namenili nevesto Anno Paynich, ki jo gledalci že poznate iz dveh resničnostnih oddaj. Z mojstrico tantre smo poklepetali o vnovičnem skoku pred kamere, zaupala pa nam je tudi, kako je idejo sprejela najstniška hčerka Anaya, kako se je ujela z ženinom in kaj vse je v življenju dosegla od zadnjega nastopa na televiziji.

Anna, znova te bomo spremljani po televiziji. Si po zadnji udeležbi v resničnostnem šovu pričakovala, da se boš še kdaj vrnila pred TV kamere?

Seveda da vsakič, ko se zaključi snemanje resničnostnega šova, zatrjujem, da je to zadnji, ampak v štirih  letih je kljub vsemu, to že moji tretji (smeh). Po zaključenem Masterchefu in Kmetiji leta 2018, sem si vzela pavzo od šovov, da lahko nadaljujem s svojim poslanstvom in se posvetim hčerki.

Pisateljica, coach za poslanstvo in mojstrica tantre Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Kako se je na tvojo udeležbo v šovu odzvala hčerka Anaya?

Moja srčica, kraljična Anaya mi je rekla, "mami pojdi v eksperiment, se boš vsaj enkrat v življenju poročila." Ona mi je dala blagoslov, da se udeležim Poroke na prvi pogled, zato sem se tudi prepustila novi izkušnji v mojem aktivnem življenju.

Videli smo, da si se v eksperiment podala odprtega duha in srca, pa vendar slednje ni ni tako preprosto. Je težko neznancu dovoliti v svoj osebni prostor?

Sem zelo odprta oseba in resnično je bil še en blagoslov, da mi je bil dodeljen odprt, srčen moški, da sva se lahko povezala in kreativno preživela skupni čas. Mi je pa pomembno, da ko vstopim v odnos, dam vse od sebe in ohranim sebe stabilno ter uživam v vsaki sekundi.

S čim si se ukvarjala v minulih letih?

Izdala sem svojo 2. knjigo z duhovno vsebino, Brezpogojna ljubezen na izposojo, ki je bila best seller na Amazonu. Lani sem izdala svojo 3. knjigo s tantrično vsebino, ki nosi naslov Usodna energija. Kot mojstrica tantre vodim pare skozi seanse, kjer je ogenj med njima ugasnil in ga preko tantričnih vaj v paru zopet zanetimo ter ju močneje povežemo. Skupaj z gurujem Aristidom Havličkom vodim Mednarodno šolo tantre online. Tretje leto kot certificiran coach vodim šolo Večno obilje v poslanstvu online in predavam po svetu s tematiko Skrivnosti tantre v poslu. Kot plesna učiteljica pa osmo leto učim družabne plese v svoji plesni šoli Živi Korak.

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Delovna akcija se je po snemanju nadaljevala!
Svet slavnih
Delovna akcija se je po snemanju nadaljevala!
naslednji članek
Renata Bohinc objavila prelepo družinsko fotografijo
Svet slavnih
Renata Bohinc objavila prelepo družinsko fotografijo