Peter Marinšek Svet24.si

Umrl znani slovenski fotograf, v katerega je ...

Madeleine McCann Svet24.si

Nemci po zaključeni preiskavi v primeru Maddie ...

1681314215-mnfkdaho-59-1681314188097 Necenzurirano

Sedem dejstev o projektu Anže Logar, ki jih ...

luka mesec m24 Reporter.si

Sramota, kaj si je privoščil Luka Mesec: kako je...

goran boromisa olimpija lv Ekipa24.si

Športni direktor Olimpije brutalno iskreno o ...

Medtem ko še vedno večina Britancev podpira monarhijo, se vse več ljudi, zlasti mladih, nagiba k rep Odkrito.si

Toliko denarja morajo Britanci dati za kraljevo ...

jose mourinho Ekipa24.si

Mourinhu počil film! V garaži je pričakal ...

Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so srečni
| V.M.

Ljubezen po domače: Pri Roženovih ni lahko, a so srečni

Teja Rožen z družino, Osebni arhiv

Poglejte, kako ljubka je petčlanska družina Teje Rožen! A za simpatično fotografijo utripa realno življenje, ki ga obrazi resničnostnega šova ne skrivajo …

Saj se še spomnite Jožeta Rožena in njegove hčerke Teje, ki sta sodelovala v šovu Ljubezen po domače? Skupaj s Tejinim zaročencem Sebastjanom Likarjem smo ju spremljali tudi v komentatorski oddaji, kjer so obelodanili Tejino prvo nosečnost.

A od tedaj je minilo že kar nekaj časa, na posestvu Roženovih je namreč danes pravi otroški živ žav. Zaročenca imata skupaj tri otroke, sinka Filipa ter dvojčka Aleksa in Alena, dečkom pa se pridruži tudi Sebastjanova hčerka iz prvega razmerja. Dolgčas jim zagotovo ni!

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

»Naše življenje je zdaj predvsem polno vsega, imamo se radi, lepo nam je, res lahko rečem, da smo srečni. Aleks in Alen lepo napredujeta, redno obiskujemo fizioterapije, tudi Filip ju je zelo lepo sprejel, tako da jih je res veselje opazovati, ko smo vsi skupaj,« nam je zaupala Teja in brž dodala, da ne želi preveč olepševati živahnega družinskega življenja.

»Lagala bi, če bi rekla, da je vse popolno, vsi vemo, da nikjer ni. Na trenutke je namreč kar naporno usklajevati vse skupaj, sploh če še skoraj nič ne spiš (smeh). Pride dan, ko se nama zdi, da že pregorevava, ampak na srečo se vedno nekako malo ustaviva, pomiriva drug drugega in je to to,« iskreno razloži Teja in zaključi, da si s Sebastjanom prizadevata biti dobra starša, hkrati pa stremita tudi k temu, da si skušata priboriti kakšno minuto zase in drug za drugega.