Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Franko Bajc prejema vabila v razkošni svet

3. 4. 2023; 08.00
Avtor: D.D. /revija Lady
franko bajc 1 - mv

Franko Bajc foto: Marko Vavpotič

Za manekensko kariero je žal prenizke rasti, je pa kljub temu zanimiv, saj ga vabijo na prestižne modne dogodke. Počaščen sem, da spadam med izbrance.'

Franko Bajc je že večkrat dobil en in isti odziv, da je pravi lepotec, le da žal prenizek za uspešno mednarodno manekensko kariero. Ne samo doma, tudi v tujini ga na to redno opominjajo. Vendar se je Franko že davno sprijaznil, da ne obstaja čudežni napoj, ki bi ga čez noč povečal na tako želenih 185 centimetrov. Kljub temu dobiva priložnosti, da se udeleži prestižnih modnih dogodkov. Nazadnje so ga povabili v Berlin na predstavitev novega vonja slavne znamke parfumov in vsaj za dva dni je izkusil, kako se počutijo zvezde.

»Razvajanje na visoki ravni je prvovrstno doživetje. O tem sanja veliko ljudi in počaščen sem, da spadam med izbrance, ki si lahko iz prvih vrst ogledajo take spektakle, kakršen je bil v Nemčiji. Bili so časi, ko sem še objokoval svojo nižjo rast, a se danes več ne vznemirjam zaradi tega. Očitno je v meni nekaj, kar odgovorne prepriča, da mi pošljejo vabilo v ta monden, razkošni svet,« nam je zaupal po čudoviti modni izkušnji.

Franko Bajc

Franko Bajc foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Najlepši salonarji te pomladi
Moda&Lepota
Najlepši salonarji te pomladi
naslednji članek
Alenka Kesar o ljudeh, ki žalijo na spletu
Svet slavnih
Alenka Kesar o ljudeh, ki žalijo na spletu