stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka Sia se je na skrivaj poročila

12. 5. 2023; 08.00
Avtor: M. T. V. / svet24
sia2

Poročni poljub foto: Profimedia

Pretekli vikend je pred oltar stopila pevka Sia, ki je v Portofinu obljubila večno zvestobo Danu Bernardu.

Pretekli vikend je v vili Olivetta v italijanskem Portofinu, ki je v lasti Domenica Dolceja in Stefana Gabbane, odvila poroka presenečenja. Mimogrede: na tej isti lokaciji sta se lani poročila Kourtney Kardashian in Travis Baker. Usodni da sta si tokrat dahnila avstralska pevka Sia in njen partner Dan Bernard, in to pred le štirimi gosti. 47-letna pevka je nosila rahlo rožnato čipkasto poročno obleko z vlečko, ženin pa smoking z rahlo modrikasto-zelenkastim pridihom in metuljčka. Obred je potekal v čudoviti železni vrtni utici na vrtu vile, okrašenem z rožami, ob zlatih mizicah s svečami.

Nevesta Sia in ženin Dan Bernard foto: Profimedia

Za Sio Kate Isobelle Furler, kot je njeno polno ime, je to že drugi zakon, pred tem je bila namreč dve leti poročena z dokumentaristom Erikom Langom. Zaenkrat pevka ni imela pretirane sreče v ljubezni, leta 1997 je namreč v prometni nesreči umrl njen dolgoletni partner Dan Pontifex. »Po Danovi smrti sem bila v veliki krizi. Ničesar nisem čutila,« je kasneje priznala. »Vsi smo bili obupani, basali smo se z mamili in pivom. Na žalost se je to obdobje zame vleklo kar šest let,« je bila odkrita. Upajmo, da ji bo tokrat zakon prinesel srečo.

Je pa Sia tudi že babica – leta 2019 je posvojila dva osirotela fanta v poznih najstniških letih, leto kasneje pa je eden od njiju, ki je dopolnil 19 let, dobil dvojčka.

prejšnji članek
Zakaj igralka protestno zapušča filmski svet?
Kultura
Zakaj igralka protestno zapušča filmski svet?
naslednji članek
Ne boste verjeli, koga je v videospotu uporabil Challe Salle
Svet slavnih
Ne boste verjeli, koga je v videospotu uporabil Challe Salle