pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miha Deželak shujšal kar 10 kilogramov

23. 5. 2023; 08.18
Avtor: K.M.
Miha Deželak

Miha Deželak foto: Darja Štravs Tisu

Radijski voditelj se pripravlja na vsakoletno akcijo Deželak junak, pred tem pa nam je zaupal, da je v zadnjem času izgubil kar 10 kilogramov. Kako in zakaj?

Miha Deželak se ob podpori domačega Radia 1 že deveto leto odpravlja na dobrodelno pot po Sloveniji, kjer bo tudi lets zbiral dobrodelna sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju. Sredi priprav je spregovoril tudi za portal Njena.si, v pogovoru pa nam je razkril nekaj podrobnosti s preteklih let, priznal, da sam še ne ve, kako bo letošnja trasa sploh potekala in dodal, da so letošnje priprave še bolj intenzivne. Kar pa se pozna tudi na njegovem videzu. 

"Za prvo akcijo, ko smo šli na pot s skirojem, sem bil morda celo v najboljši kondiciji, a je bilo najtežje. Skiro od Goričkega do Pirana, z otroškim skriojem, ne vem, če me ješe kdaj tako hrbet bolel. Lani sem imel že drugi ali tretji dan krizo. Potem sem šel do konca zelo na trmo in na željo, da mora speljati. Ampak mi je bilo težko. Ravno zato sem se za letos bolj pripravljal," je iskreno o lanskoletni poti povedal Miha. 

Izgubil 10 kilogramov 

Ob tem pa je razkril tudi nekaj podrobnosti letošnjih priprav: "Vsako leto se pripravljaš, ker to ni mačji kašelj. Moraš imeti dobro psihično pripravo in kondicijo, da to vse izpelješ. Začnem po novem letu trenirati na sobnem kolesu, letos pa sem dodal še, da delam tudi v fitnesu dvakrat na teden s trenerjem. Shujšal sem 10 kilogramov, kar je super zaradi mojega zdravja, ne samo zaradi akcije, se bo pa 10 kilogramov manj seveda poznalo. Letos se res bolj pripravljam, morda tudi zaradi tega, ker sem imel lani krizo. Ta se sicer vedno zgodi, ampak lani je bila prezgodaj."

Miha, ki ga na poti podpirata tako radijska družina kot prava družina, ob tem priznava, da svoje naredijo tudi leta. Čez manj kot leto dni bo namreč praznoval okrogli jubilej. "Seveda tudi leta naredijo svoje, drugo leto bom star 50 let, zato sem dal tudi še kakšen dodaten zdravniški pregled zraven. Se mi zdi, da je to odgovorno do samega sebe."

Spremljate Radio 1, njihovo spletno stran in družbena omrežja, kjer boste na tekočem z vsem dogajanjem. Pomagamo pa lahko že danes z sms-om POMAGAM5 na 1919.

prejšnji članek
Ali gre sin Gorana Dragića po očetovih stopinjah
Svet slavnih
Ali gre sin Gorana Dragića po očetovih stopinjah
naslednji članek
Bodoči očka Rene: To je daleč najlepša novica tega leta
Svet slavnih
Bodoči očka Rene: To je daleč najlepša novica tega leta
#nasazenazenska
nasazenazenska