900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šaljiva Urška na robu solz: 'Lahko bi ga mahnila, pa ga nisem'

24. 5. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
urška-vučak-markež

Urška Vučak Markež foto: Planet TV

Udeleženci oddaje so igralko skoraj spravili v jok. Igralka Urška Vučak Markež je bila šokirana nad neposrednimi kritikami.

Igralko Urško Vučak Markež lahko ta teden spremljate v kuharsko obarvani oddaji Riba, raca, rak, kjer se je minuli dan preizkusila kot gostiteljica in znanim sotekmovalcem postregla s kuho iz njene domače kuhinje. Urška je sicer sprva navdušila, ko pa je pred goste postavila glavno jed, se je zapletlo.

Tomaž Mihelič, Tim Kores, Tinkara Fortuna in Miran Rudan so jed poskusili, se začeli nelagodno spogledovati, na to pa so iz Tomaževih ust kar pred kamero poleteli neprijetni komentarji, ob katerih igralka ni ostala ravnodušna.

Zaskrbljena Urška Vučak Markež foto: Planet TV

»Ma kaj si s tem naredila?« je bil ogorčen Tomaž in tarnal, da je vse skupaj preveč slano, medtem ko so ostali trije gostje pokašljevali.

»Nisem si mislila, da bo povedal po resnici. To me je zelo presenetilo, saj sem mislila, da bo pač stisnil zobe in pojedel, tudi če ni dobro. Ampak on je to kar rekel, pa zraven mene je sedel. Lahko bi ga mahnila, pa ga nisem,« je priznala Urška, ki si je pošteno oddahnila, ko je naposled le izvedela, da si jo je druščina zgolj privoščila in da z zrezki v omaki ni bilo prav nič narobe.

Potegavščina je torej uspela! »Ne morem verjeti, kako sem jaz naivna. Mene lahko res vsak, ki zna šteti do pet, prinese okoli,« se je hahljala igralka.

Urška Vučak Markež je seveda odlična kuharica. Sotekmovalci so ji jo zgolj malce zagodli. foto: Planet TV

prejšnji članek
Ta glasbenik bi Sašo Lendero odpeljal na samotni otok
Svet slavnih
Ta glasbenik bi Sašo Lendero odpeljal na samotni otok
naslednji članek
Kako najbolje zaščititi zobe?
Zdravje
Kako najbolje zaščititi zobe?
#nasazenazenska
nasazenazenska