Filip FLisar in Sara foto: Mediaspeed
Bil sem svetovni prvak, zato moram ponuditi izdelek najvišje kakovosti,« o svoji pohorski šunki pravi Filip Flisar. Čeprav jo je prvič predstavil za veliko noč, ko se šunka tradicionalno znajde na mizi, pravi, da šunka ni le praznična jed, temveč je nadvse primerna tudi za kakšen zajtrk ali sendvič. »Ne navdušujem se nad preveč predelanimi mesnimi izdelki. Moja šunka je prekajena in začinjena s tem, kar raste na Pohorju, torej jerebiko, brinom in brusnicami, prekajena pa je na bukovih drveh. To je bil kar velik projekt, da sem izdelal recepturo in poiskal dobavitelje. Receptura je moja, imam vendarle nekaj znanja o kulinariki, a nisem ne kuhar ne mesar,« pravi Filip, ki si je oddahnil, da je recepturo našel kar hitro, saj se je po tihem bal, da bo razvoj njegove šunke trajal predolgo. Tukaj pa mu je, kot nam je razkril, priskočila na pomoč Sara Domanjko, njegovo novo dekle.
Gre za simpatično temnolasko, nekdanjo deskarko na snegu, ki je nazadnje v svetovnem pokalu nastopala pred osmimi leti. »Sara mi je res ogromno pomagala. Brez njene pomoči pohorske šunke za - gotovo ne bi bilo, ne letos ne dru - go leto,« hvaležno pove o svoji novi ljubezni. »Poznava se že dolgo, še iz časa, ko sem aktivno smučal in tekmoval, torej ko sva bila še oba v športu.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.