stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Heleni Blagne smisel daje ljubezen

5. 6. 2023; 08.30
Avtor: PR
helena-blagne

Helena Blagne foto: Promo foto

'Ljubezen je tista, ki daje smisel življenju in vsemu svetu,' pravi Helena Blagne, ki je vas vabi, da prisluhnete njeni novi pesmi z naslovom Pika na i.

Nova Helenina uspešnica 'Pika na i', posneta v čudovitem Bohinju, preprosto ljubi življenje. Ti si zame, jaz zate, kot pika na i.  Po uspešnicah 'Ti boš vedno prvi', 'Kar bo, pa bo' ter 'Led in sol', ki so hipoma postale hit ter dosegajo večmilijonske oglede na platformi Youtube, se Helena vrača v svojem prepoznavnem slogu ter v družbi preverjene ekipe najboljših glasbenikov.  Vse Helenine skladbe imajo rdečo nit, ki jo njeni poslušalci vedno prepoznajo in jo vzamejo za svojo – skladbe so podčrtane z ljubeznijo – ter Helena tudi sama poudari, »je ljubezen tista, ki daje smisel življenju in vsemu svetu.«

Helena Blagne foto: Promo foto

Ljubezen rojeva radost in veselje

Ko spregovori jezik ljubezni, spregovori veselje in takrat ni nič težko, vse se zgodi spontano in naravno, življenje pa piše čudovito knjigo spominov. Preprosta sporočila ljubezni in glasba, ki privablja veselje, je včasih vse in hkrati dovolj, da pozabimo na vsakodnevne probleme in se prepustimo radostim življenja.

O novi pesmi

 Tudi tokrat je Helena Blagne združila moči in ustvarjalnost z izvrstno ekipo - glasbo je napisal Aleš Klinar, besedilo pa Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo je poskrbel Krešimir Tomec, čudovit videospot, ki opeva bohinjske lepote, ustavi pa se tudi v ljubljanskem centru pa je posnela izkušena ekipa produkcije Karo media.  Po skladbi Ti boš vedno prvi, ki ste jo vzeli za svojo ter po uspešnici Kar bo, pa bo, smo dobili še eno čudovito skladbo, ki se bo zagotovo globoko usidrala v srca mnogih.

Helena Blagne foto: Promo foto

prejšnji članek
Brutalni dvoboj v zakulisju zgladil minule drame
Resničnostni šovi
Brutalni dvoboj v zakulisju zgladil minule drame
naslednji članek
Tilen že pred MasterChefom prava zvezda
Resničnostni šovi
Tilen že pred MasterChefom prava zvezda