zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle se je po desetih letih spet povezal z očetom

17. 6. 2023; 11.00
Avtor: E. J. / revija Lady
18 POT_challe salle

Challe Salle foto: Sašo Radej

Challe Salle ima po 10 letih spet stike z očetom, polbratom in polsestrami.

Priljubljeni raper Challe Salle ni nikoli skrival, da je imel z očetom kar nekaj nerešenih vprašanj ter da ga ni videl celih deset let. A povedal nam je, da se je zdaj, ko je tudi sam oče, njegov pogled na to spremenil.

»Do šestnajstega leta sem živel z očetom, tako da je bil on del mojega življenja. Vse do ločitve staršev je bil moj vzornik, od ločitve dalje pa ga nisem videl deset let,« nam je povedal očka štirimesečnega Alexa.

»Potem sva se znova povezala, spet imam stike z njim, predvsem zaradi polbrata in polsester, tako da imamo osnovne stike, ker se mi zdi škoda, da bi bili sprti. Zdaj, ko sem sam postal starš, vidim, da znajo biti starševske zadeve zapletene, in mislim, da morajo imeti vsi otroki stike s svojimi starši. Obema staršema sem zelo hvaležen za vse, sploh pa mami, ker je bila samohranilka in ji ni bilo lahko.«

Konec maja je Challe dopolnil 32 let, rojstni dan pa je praznoval s svojo družino, sinom Alexom in zaročenko Yvonne na Reki pri njenih starših, kamor vsi radi zahajajo, še posebno Alex, ki po glasbenikovih besedah najbolj uživa v prijetnem podnebju in sprehodih ob morju.

Challe Salle foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Dopust Ane Klašnja: Za štedilnikom tudi na morju
Svet slavnih
Dopust Ane Klašnja: Za štedilnikom tudi na morju
naslednji članek
Lorella Flego ponosna lastnica 150 parov čevljev
Svet slavnih
Lorella Flego ponosna lastnica 150 parov čevljev