petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tadeja Brankovič: Želim biti najboljša mama

18. 6. 2023; 07.00
Avtor: C.L. / revija Lady
tadeja brankovic

Tadeja Brankovič foto: arhiv Lady

Tadeja Brankovič je samohranilka, ki jo je zaznamovala huda bolezen, a se zaradi tega toliko bolj trudi za svoje otroke.

Nedavni dogodki v Srbiji so boleče zarezali tudi v srca slovenskih staršev in jim povzročili nemalo zaskrbljenosti. »To so stvari, ki se ne bi smele zgoditi, a žal se soočamo tudi s tako realnostjo. Kot mama pa se ob tem sprašujem ali bom sposobna spoznati stisko, v kateri se bo znašel kateri izmed mojih otrok, ali bo pristopil do mene in se želel pogovoriti in razrešiti težave, s katerimi se sooča,« pravi nekdanja športnica Tadeja Brankovič, ki je mama otroka s posebnimi potrebami in v tem primeru je vse skupaj še malo bolj zapleteno.

»Želim biti najboljša mama, pa čeprav sem samohranilka in me je v preteklosti zaznamovala bolezen. Trudim se, da čim več časa preživim z otroki in da nadoknadimo vse tiste trenutke, ki smo jih zamudili v času mojega zdravljenja. Vesela sem, da jih imam, in prav oni so bili največja motivacija, da sem se borila in premagala zahrbtnega raka.«

Tadeja Brankovič

Tadeja Brankovič foto: Martin Metelko

prejšnji članek
Dolenjska idila Igorja Krmelja
Svet slavnih
Dolenjska idila Igorja Krmelja
naslednji članek
Vili Resnik žanje karierne uspehe
Svet slavnih
Vili Resnik žanje karierne uspehe