nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melani Mekicar nadaljuje z igralsko kariero

23. 6. 2023; 08.36
Avtor: K.M.
Melani Mekicar

Melani Mekicar foto: Promocijski material

Čeprav njene prve serije, ki jo je snemala že lansko poletje, še nismo videli, Melani Mekicar že nadaljuje s televizijskimi projekti.

Pod okriljem Igranega programa TV Slovenija je steklo snemanje druge sezone nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja, serije, ki je pred desetimi leti orala ledino na področju slovenske "prestižne televizije" ─ sodobnih nadaljevank v 50-minutnem formatu. Druga sezona, ki prav tako nastaja v režiji Petra Bratuše, bo na sporedu predvidoma v začetku prihodnjega leta. V tokratni sezoni sodeluje več kot 60 igralcev. Osrednje vloge zasedajo Matija Vastl kot Tomaž Kajzer, Katarina Čas, Primož Pirnat, Jernej Kogovšek, Lotos Vincenc Šparovec, Matej Zemljič, Silva Čušin, Borut Veselko, Robert Prebil, Uroš Smolej, Bojan Emeršič, Nataša Matjašec Rošker, Branko Šturbej, Domen Valič in Marinka Štern.

Na družbenem omrežju pa je vlogo v tej seriji potrdila tudi nekdanja radijska in pa aktualna televizijska voditeljica Melani Mekicar. Da snema serijo Življenja Tomaža Kajzerja je potrdila s pripisano oznako, sicer pa je namignila, da bo igralka stevardeso. Kako velika bo njena vloga, še ni jasno. Ne gre pa za njeno prvo televizijsko serijo, saj je že lansko poletje snemala serijo Skrito v raju, ki pa še ni prišla na male ekrane. 

prejšnji članek
Savina Atai se je poročila v Bohinju
Svet slavnih
Savina Atai se je poročila v Bohinju
naslednji članek
Dišavnice, ki odganjajo komarje
Zdravje
Dišavnice, ki odganjajo komarje