Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alya opozarja na prevaro, podtaknili so ji kužka

5. 7. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Alya in Abba

Alya ni prejela obljubljene psičke. foto: Osebni arhiv

Pevka je žalostna in razočarana, težko namreč razume podlost prevarantov. Zgodbo je sklenila deliti z javnostjo, da se kaj takega ne bi pripetilo še komu …

Pevka Alya ima novega pasjega prijatelja, ljubko psičko pasme pomeranec. Abbo, kot je poimenovala malo kosmatinko, je hipoma vzljubila, žal pa njuna zgodba zajema podlo prevaro, vzreditelj ji namreč ni predal psičke, za katero sta se poprej dogovorila.

»S tem vzrediteljem sem si dopisovala dobri dve leti, bili so zelo prijazni, všeč mi je bilo, ker so delovali zelo družinsko prijetno pa tudi papirji so bili urejeni so kvalificirani vzreditelji. Maja letos pa sem se dokončno odločila, da pri njih vzamem psičko, ki sem jo poimenovala Abba. Zato je bil zame toliko večji šok, ko so mi ti, isti vzreditelji, ki so mi vsakih cca 10 dni pošiljali slike, kako pridno raste, pripeljali popolnoma drugo psičko,« je na družbenem omrežju pojasnila pevka in nato podrobno razkrila, kako nenavadno se je odvil prevzem psičke.

»Ko smo se dobili, je to potekalo kar na hitro, gospa je sedela v avtu, ni prišla niti pozdraviti, gospod mi je psičko na hitro predal. Jaz trola vsa v nebesih, sem psičko takoj stisnila k sebi, zdelo se mi je, da je iste barve, kot na slikah in posnetkih, obrazek je malo skrivala, pa sem jo seveda kar vzela. Po 15 minutah, ko sem jo v avtu celo pregledala, sem hitro ugotovila, da to ni moja Abba! Izda jo obrazek-oči (ocenite sami po slikah). Takoj sem klicala gospoda in mu povedala, da to ni moj psiček, za kar seveda sploh ni želel slišati.«

Čeprav se je z vzrediteljem dopisovala dve leti in je imela občutek, da gre za dobre, poštene ljudi, se je po prevzemu pokazala popolnoma drugačna slika. Vzreditelj se ni več javljal na telefonske klice, komunikacija s sporočili pa ga tudi ni prepričala, da bi se ustavil in pogovoril o nenavadni zamenjavi.

In kako se je Abbina zgodba nadaljevala? Psička seveda ostaja pri Alyi, saj sta se druga na drugo navezali, takoj pa jo je tudi vzljubila. »Že dva dni sem brez besed, nema, žalostna. Smili se mi, nič ni kriva ampak hvala bogu nič ne ve in je toliko živahna in vesela, da mi je znala malo preusmeriti misli. Srček je in rada jo imam že zdaj. Vem nekateri boste rekli, sama si si kriva, dobro veš, bla bla bla in ja, posipam se s pepelom, sem delno kriva, ker je nisem bolj pregledala, ampak ali se vzreditelji res lahko takole igrajo z našimi čustvi in delajo takšne grdobije?« se sprašuje pevka.

prejšnji članek
Botri: Luce zaradi stiske tik pred tem, da jo odpeljejo na urgenco
Svet slavnih
Botri: Luce zaradi stiske tik pred tem, da jo odpeljejo na urgenco
naslednji članek
Tim Nuč in Laura Škvorc sta se razšla
Resničnostni šovi
Tim Nuč in Laura Škvorc sta se razšla