nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jana Morelj skupaj z BQL na prinesla sonce in žur!

7. 7. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Anej Piletič, Rok Piletič, BQL

Dvojec BQL je navdušil v Kopru. foto: Darja Štravs Tisu

Sonce je včeraj pregnalo temne oblake in dežne kaplje z obale, kar je pomenilo samo eno – Koper je bil nared za še zadnji ogrevalni žur pred največjim žurom tega poletja.

Radio 1, ki je medijski sponzor festivala Pivo in cvetje Laško, ki bo potekal od 14. do 16. julija., je pred Kroštolo poskrbel za nepozabno zabavo, ki je obiskovalce samo še dodatno razgrela in napovedala odlično uverturo pred festivalom v Laškem. V živo sta iz mobilnega studia program vodila vedno nasmejana Primorca, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič (KING-a). V studiu sta se jima pridružila tudi ambasadorka festivala Jana Morelj in obraz festivala Dejan Dogaja. Kmalu se je dogajanje preselilo izven studia, kjer je za žurko najprej poskrbel vedno nasmejani Dejan Dogaja, nato pa je napovedal prihod enega najbolj priljubljenih duetov pri nas – BQL!

Jana Morelj, BQL in obraz festivala Pivo in cvetje Laško Dejan Dogaja foto: Darja Štravs Tisu

Dvojec BQL je navdušil v Kopru. foto: Darja Štravs Tisu

»Nehalo je deževati, več kot očitno je, da sta Korošca na obalo prinesla sonce,« je brata Piletič napovedal Dejan Dogaja in zabava se je lahko pričela. Glasbenika sta zapela nekaj svojih največjih uspešnic, med drugim Ulala, Lučke, Budala in povsem navdušila številne obiskovalce. Sicer pa boste še več njunih uspešnic lahko slišali že čez en teden na Festivalu Pivo in cvetje Laško. Se bo pa za vse glasbene okuse našlo nekaj, med drugimi bodo nastopili še Jan Plestenjak, Luka Basi, Alya, Big Foot Mama, Joker out, Žan Serčič in številni drugi. Za pravo glasbeno poslastico pa bo v petek 14.julija poskrbela legendarna skupina Boney M. Vabljeni torek v Laško, na najboljši žur poletja!

prejšnji članek
Zvezdnik Usodnega vina in Reke ljubezni pričakuje prvega otroka
Svet slavnih
Zvezdnik Usodnega vina in Reke ljubezni pričakuje prvega otroka
naslednji članek
Igralec in pevka sta si takole izmenjavala nežnosti pred vsemi
Svet slavnih
Igralec in pevka sta si takole izmenjavala nežnosti pred vsemi
#nasazenazenska
nasazenazenska