Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi o talentu svojih otrok

9. 7. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Luka Basi

Luka Basi s prvo pesmijo v slovenskem jeziku. foto: Neo Visuals

Bosta šla Tai in Tia po stopinjah svojih glasbeno uspešnih stašev?

Luka Basi je za časopis Novice Svet24 spregovoril o talentu svojih otrok. Kako nadarjena sta štiriletni Tai in triletna Tia? "Zelo. Tai sploh, igral bi vse inštrumente, kitaro, klavir, bobne … Tia pa se je začela bolj obračati k plesu, zdaj je baletka v krilcu. Če je glasba, sta takoj veselje in zabava," je za omenjeni časopis povedal priljubljeni pevec, ki ga sredi nastopov polnega poletja čaka še poroka v mesecu avgustu. 

Luka Basi je danes sploh prvič gostoval na Veseljaku - razlok seveda prva pesem v slovenskem jeziku; Skrito v raju. foto: Simon Pelko

Pa bi ga motilo, če bi se odločila za kariero v glasbi? "To bi bil samo plus. Mene sta v življenju spremljala glasba in šport, to ti kot najstniku pomaga pri čustvenih preprekah. Če si glasbeno bolj odprt, se tudi čustva bolje razvijajo, lažje prebrodiš kakšno stvar in čustva tudi lažje pokažeš," je še dodal.

Petnajstega septembra bo Basi že tretjič nastopil v Križankah. "To je kultno prizorišče z edinstvenim ozračjem. Ko stopiš skozi vrata, je, kot da bi prišel v drug svet,! pravi pevec in prizna, da ima še vedno tremo pred vsakim nastopom. "Trema je namreč odraz spoštovanja. Res se trudim, da dam vse od sebe, tudi zato se med menoj in občinstvom vzpostavi takšna energija." Vstopnice si lahko zagotovite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Več o poroki, družinskem življenju, poletih načrtih in septembrskem koncertu v Križankah pa si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Botri: Pere so se uresničile sanje
Svet slavnih
Botri: Pere so se uresničile sanje
naslednji članek
Savina Atai se bo kmalu poročila še tretjič
Svet slavnih
Savina Atai se bo kmalu poročila še tretjič