Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z dobrodelnim prispevkom do dresa Tadeja Pogačarja

12. 7. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Tour de France, Tadej Pogačar, dobrodelnost

Tadej Pogačar je v dobrodelno dražbo namenil dres, ki ga je leta 2020 nosil na znameniti dirki po Franciji. foto: Profimedia

S plemenitim dejanjem do izjemne nagrade! Preverite, kako!

V juliju, v času kolesarske dirke Tour de France, bodo na Aktualu z Dobrodelnim društvom Palčica Pomagalčica organizirali dobrodelno nagradno igro, s katero bodo našim najmlajšim iz ranljivih skupin pomagali do uresničitve njihovih sanj. Vsi, ki boste do ponedeljka, 24. 7. 2023, v dobrodelni sklad akcije "Ujemi svoje sanje" donirali vsaj 5 EUR, boste v žrebu za podpisano pikčasto majico Tadeja Pogačarja, ki jo je za najboljšega »hribolazca« osvojil na dirki po Franciji leta 2020.


Vsi, ki imate težave s čitalnikom QR kode, lahko donacijo opravite direktno na TRR Dobrodelnega društva Palčica Pomagalčica s podatki: TRR: SI56 0400 1004 7069 045, znesek: 5 evrov, Namen: Dres Pogačar. Zbrani denar bo namenjen podpori talentov otrok iz socialno šibkih družin, omogočil jim bo obisk glasbene šole, športnih, kulturnih in ostalih obšolskih dejavnosti. Z akcijo "Ujemi svoje sanje" bodo tako na njihovih obrazih zažareli športni, slikarski, gledališki in drugi nasmehi, s katerimi si bodo lahko tlakovali pot v lepšo prihodnost.

Tadej Pogačar, ki je leta 2020 kot prvi Slovenec osvojil najslavnejšo kolesarsko dirko sveta, je svoj uspeh ponovil že naslednje leto in postal najmlajši dvakratni zmagovalec dirke po Franciji. Letos se bo Tadej na dirki Tour de France ponovno potegoval za laskavi naslov, za kar vsi skupaj močno stiskamo pesti.

ujemi svoje sanje foto: RV

Društvo Palčica Pomagalčica je od svojega nastanka pomagala že številnim otrokom, Slovenci pa smo s številnimi donacijami dokazali, da nam je mar za naše otroke. Otroci, kot so Kris, Lina, Darijan in Urban so le nekateri izmed mnogih, ki so v tej dobrodelni zgodbi dobili priložnost za lepše življenje. Pomagate pa lahko tudi z donacijo do enega odstotka dohodnine. Dobrodelno društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki so pridobili pravico do namenitve dela dohodnine od dohodkov državljanov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo in ki se nameni upravičencem do donacij, do višine 1 %.

prejšnji članek
Zvezda serije Gospod profesor našla srečo v tem poklicu
Svet slavnih
Zvezda serije Gospod profesor našla srečo v tem poklicu
naslednji članek
To je brat Vedrane iz Botrov – igralka prekipeva od ponosa
Svet slavnih
To je brat Vedrane iz Botrov – igralka prekipeva od ponosa
#nasazenazenska
nasazenazenska