stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se bo Rok Piletič podal na samostojno pot

13. 7. 2023; 06.03
Avtor: K.M.
Rok Piletič

Rok Piletič navdušuje tudi v solo izvedbi. foto: Neo Visuals

Karierna poteza Roka Piletiča, ki pove več kot 1000 besed.

Brata Anej in Rok Piletič sta največji karierni uspeh zagotovo dosegla kot dvojec BQL, a vseeno oba ustvarjata tudi samostojno. Anej se je že pred leti podal v producentske vode, tudi Rok pa pomaga predvsem pri soustvarjanju videospotov. Tokrat pa je oboževalce presenetil z zadnjo potezo, ki govori tudi o tem, da je morda pripravljen na samostojno pot. Rok je namreč oboževalce presenetil s svojo različico pesmi Ko je ni, ki jo v originalu izvaja zasedba Flirrt. 

"Ta pesem ima čudežno moč, da se lahko pojavlja v vsaki obliki. Meni osebno je tale ena najlepših. Uživajte," je Rok zapisal ob videospotu, ki je objavljen na uradnem BQL YouTube kanalu. Nad njegovo različico so navdušeni tudi Flirrtovci, ki so v komentarjih zapisali: "KO JE NI letos praznuje 25 let. Živ dokaz kako glasba ne pozna meja. Hvala Rok za tole verzijo, nam je zelo zelo všeč; jo zapojemo skupaj na koncertu".

Seveda pa ena solo pesem še ne pomeni samostojne kariere. Brata Piletić še vedno skupaj pljujeta v glasbenih vodah. V naslednjih mesecih pa je pred njima kar nekaj koncertov. Prvi med njimi že ta vikend v sklopu festivala Pivo in cvetje. Se je pa Rok pred leti javnosti že predstavil brez mlajšega para. Pred dobrima dvema letoma je namreč moči združil z Manco Špik pri pesmi Na valentinovo. 

prejšnji članek
Znane Slovenke navdušujejo v kopalkah
Svet slavnih
Znane Slovenke navdušujejo v kopalkah
naslednji članek
Goran Hrvaćanin prehodil sloviti Camino
Svet slavnih
Goran Hrvaćanin prehodil sloviti Camino